Home / Business / Platforma de promovare a afacerilor din judeţul Mureş, „Business Made in Mureş”, aproape de start

Platforma de promovare a afacerilor din judeţul Mureş, „Business Made in Mureş”, aproape de start

Camera de Comerț și Industrie a Judeţului Mureș construiește platforma de promovare online a afacerilor mureșene, proiect unic la nivelul Camerelor de Comerţ şi Industrie din România. Intitulată „Business Made in Mureş”, platforma online își dorește să contribuie la creșterea vizibilității afacerilor mureșene atât în plan național, cât și în plan internațional.

Sprijin pentru afacerile mureşene

Platforma online se află în fază de finalizare şi va putea fi accesată de pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş, www.cciams.ro.

„Ne-am propus să venim în sprijinul afacerilor mureșene prin dezvoltarea unei platforme online în cadrul căreia companiile să își publice produsele și serviciile pe care le au în portofoliu, pentru a atinge un număr cât mai mare de potențiali clienți. În prezent, se lucrează la finalizarea acestei platforme”, au transmis responsabilii proiectului, prin intermediul unui comunicat de presă.

Proiect pilot la nivel naţional

În prezent, nicio altă Cameră de Comerţ din România nu deţine o asemenea platformă online menită să sprijine producătorii locali, astfel încât iniţiatorii proiectului îşi doresc replicarea acestuia şi la nivelul altor judeţe.

„Prin această inițiativă, ne dorim să creștem consumul local de produse și servicii, iar în viitor ne dorim extinderea acestei platforme la nivelul tuturor județelor, astfel încât consumatorul român sau european să aibă acces la cât mai multe afaceri românești pentru nevoia sa de consum. Toți cei înscriși în baza de date se vor bucura de pe urma vizibilității Camerei de Comerț și Industrie la nivel național și internațional, iar Camera de Comerț și Industrie Mureș își va lua totodată angajamentul de a promova în mod constant această platformă pentru a atinge o masă cât mai consistentă de clienți potențiali”, au mai precizat reprezentanţii proiectului.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Clinica Dentară Natural Smile își mărește echipa!

Echipa Clinicii Dentare Natural Smile angajează tehnician dentar cu experiență. ”Dacă ești un tehnician dentar …