Home / Consiliul Judetean Mures / Deşeuri provenite de la şantierul noii piste a Aeroportului „Transilvania”, scoase la licitaţie

Deşeuri provenite de la şantierul noii piste a Aeroportului „Transilvania”, scoase la licitaţie

Anunţ

pentru valorificarea prin licitație publică cu strigare a deșeurilor provenite din construcții și demolări rezultate în cadrul lucrării “RK suprafețe de mișcare și RESA (inclusiv instalații aferente) la Aeroportul Transilvania Tîrgu-Mureș”

 

Județul Mureș, anunță organizarea la sediul din municipiul Tîrgu Mureș, Piața Victoriei nr.1, județul Mureș, în data de 22 mai 2018, orele 11.00, a licitației publice cu strigare pentru valorificarea deșeurilor provenite din construcții și demolări rezultate în cadrul lucrării “RK suprafețe de mișcare și RESA (inclusiv instalații aferente) la Aeroportul Transilvania Tîrgu-Mureș”.

Preţurile iniţiale de pornire la licitaţie sunt:

Nr.crt. Denumire produs Preț inițial de vânzare/kg cu TVA
1. Cablu de cupru 2,90
2. Cablu de aluminiu 0,50
3. Fier/Fontă 0,79

Prețurile de pornire includ şi operaţiunile de încărcare/descărcare şi transport al deșeurilor, de la locul actual de depozitare.

Licitația publică cu strigare se va desfășura la sediul vânzătorului din municipiul Tîrgu Mureș, Piața Victoriei nr.1, etajul II – Sala mică de ședințe.

Procedura aplicată este licitație publică cu strigare, cu adjudecare la cel mai mare preț ofertat.

Regulamentul pentru valorificarea prin licitație publică cu strigare a deșeurilor provenite din construcții și demolări rezultate în cadrul lucrării “RK suprafețe de mișcare și RESA (inclusiv instalații aferente) la Aeroportul Transilvania Tîrgu-Mureș”, poate fi accesat pe site-ul www.cjmures.ro, Secțiunea Relații și informații publice, rubrica Anunțuri.

Ofertanții au obligația achitării taxei de participare de 500 lei, în numerar la casieria Consiliului Județean Mureș, cam.74, până la termenul prevăzut pentru depunerea documentelor necesare în vederea participării la licitație.

Ofertanții pot fi persoane fizice sau juridice, care îndeplinesc condițiile prevăzute la art.13 din Regulamentul pentru valorificarea deșeurilor.

În situația în care bunurile/deșeurile scoase la licitație publică cu strigare nu se adjudecă la licitația organizată în data de 22 mai 2018, aceasta se va relua la data de 29 mai 2018, orele 1100, respectiv 5 iunie 2018, orele 1100, în aceeași locație.

Bunurile/deșeurile scoase la licitație publică cu strigare, pot fi văzute la sediul R.A Aeroportul “Transilvania Tîrgu Mureș”,  situat în Vidrasău, Sos. Tîrgu-Mureș – Luduș km. 14.5.

Relații suplimentare despre deșeurile provenite din construcții și demolări rezultate în cadrul lucrării “RK suprafețe de mișcare și RESA (inclusiv instalații aferente) la Aeroportul Transilvania Tîrgu-Mureș” şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească potenţialii cumpărători spre a fi admişi la licitaţie, se pot obţine la numărul de telefon 0265/263211, interior 1276, persoana de contact d-na Marcela Moldovan – consilier,  Compartiment Patrimoniu, Servicii Publice.

 

Preşedinte

Péter Ferenc

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Analist economic de top, cooptat în echipa Pro România Mureș

Comunicatorii Pro România Mureș au anunțat vineri, 31 iulie, pe pagina de Facebook a formațiunii …