Home / Sport / Salbă de medalii pentru înotătorii CSȘ

Salbă de medalii pentru înotătorii CSȘ

15 este numărul de medalii cucerite de înotătorii Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș la Campionatele Naționale Școlare disputate la sfârșitul săptămânii trecute la Reșița. La întrecerile de natație rezervate copiilor născuți între anii 2004 și 2006 au participat în jur de 300 de sportivi de la 22 cluburi din țară. Clubul târgumureșean a fost reprezentat de un număr de 16 sportivi, iar dintre cele 15 medalii 5 au fost de aur, 4 de argint și 6 de bronz, rezultate care au clasat clubul pe locul III în clasamentul general al echipelor. Cele mai bune rezultate le-au obținut următorii: Márton Janka ( n. 2004)- medalie de aur la probele de 50 m și 100 m bras și argint la 50 m fluture; Kacso Noémi (n. 2005)- medalie de aur la probele de 50 m și 100 m fluture; Orbán-Kis Orsolya (n. 2005)- medalie de argint la 50 m fluture și 100 m bras, medalie de bronz la 100 m fluture și 50 m bras; Siklodi Noémi (n. 2005)- medalie de aur la proba de 100 m spate și argint la 50 m spate; Gergely Ferenc (n. 2004)- medalie de 50 m bras; Ștafeta băieților născuți în 2004- medalie de bronz la probele de 4×50 m craul și 4×50 m mixt (componența: Gergely Ferenc, Sebastian Feier, Paul Roman și Victor Vodă); Ștafeta băieților născuți în 2005- medalie de bronz la proba 4×50 m craul (Alexandru Ioan, Pásztor Lászlo, Denis Vas și David Sântean).

Retragere cu fast, competiție jubiliară

Sportivii au fost pregătiți de către Anderka Farkas Kinga și Peteley Attila. Acesta din urmă este un adevărat „veteran” al natației mureșene și tocmai se pregătește de retragere, ieșirea la pensie. Aceasta va fi marcată la sfârșitul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 12 mai, cu ocazia ediției a 25-a, jubiliare, a Cupei Mureș, competiție internațională și va avea loc la bazinul din cadrul Complexului Weekend, pe parcursul întregii zile. Retragerea va fi marcată cu o zi înainte, vineri, 11 mai, cu un eveniment deosebit, o întâlnire mai mult decât emoționantă, cu participarea tuturor înotătorilor mureșeni campioni pregătiți de acesta, în frunte cu Norbert Trandafir, participant la trei ediții ale Jocurilor Olimpice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Popicarii juniori continuă cursa

Popicarii juniori și-au disputat jocurile din cadrul etapei a II-a a Cupei României, disputate în această ediție în probele individual, perechi și …