Home / Agricultura / Anunț APIA pentru fermierii care lucrează terenuri în mai multe localități!

Anunț APIA pentru fermierii care lucrează terenuri în mai multe localități!

Anunț al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) adresat tuturor fermierilor, mai ales celor care dețin și lucrează suprafețe agricole aflate pe raza mai multor localități. APIA atenționează agricultorii că pentru toate suprafețele se depune o singură cerere unică la APIA, aceasta incluzând tot pământul pentru care fermierul cere subvenție.

De asemenea, APIA atrage din nou atenția potențialilor beneficiari că termenul limită de depunere a cererilor unice de plată, în cadrul campaniei 2018, este data de 15 mai, inclusiv, conform Ordinului Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 15/17.01.2017, pricind stabilirea modalității de coordonare a implementării schemelor de plăți directe și a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT), care se aplică în agricultură la nivelul MADR și APIA.

“Reamintim că pentru suprafețele mai mari de 50 de hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele județene APIA, iar în cazul în care se solicită o suprafață mai mică sau egală cu 50 de hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale”, reamintește APIA fermierilor.

La Centrele județene/locale APIA și al Municipiului București, până la acest moment au fost depuse un număr de 775.749 Cereri Unice de Plată, pentru o suprafață de 6.536.635,90 hectare.

Sprijinul financiar este finanțat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Sursa selectivă: Agrointeligența

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Grâului 2020. Donau Saat, portofoliu vast pentru fermieri

Reprezentanți ai zece companii multinaționale din domeniul agrobusiness-ului și ai două institute de cercetare din …