Home / Invatamant / Lecţie deschisă despre efectele cerşetoriei

Lecţie deschisă despre efectele cerşetoriei

Comisar şef de poliţie Cristina Zaharie, coordonatorul Centrului Regional Târgu-Mureş al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, s-a întâlnit, zilele trecute, cu elevi ai Liceului Tehnologic din Sighişoara şi ai Şcolilor Gimnaziale din Albeşti şi Vânători, tema discuţiilor fiind cerşetoria şi efectele acestui fenomen în plan uman şi social, dar şi despre ce se poate face pentru reducerea acestuia.
“Au fost discuţii interesante, au completat şi chestionare cu întrebări pe această temă, iar în final au inteles care sunt opţiunile corecte pentru cei de vârsta lor. Specialiştii noştri au avut sprijinul Compartimentului de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara şi materiale de prevenire realizate de Primăria Municipiului Sighişoara”, se precizează, prin intermediul unui comunicat, pe pagina de Facebook intitulată CR Târgu-Mureş.
Activităţile se înscriu în cadrul grupului de lucru pentru combaterea cerşetoriei din Sighisoara şi zonele din imediata apropiere, înfiinţat prin Ordin al Prefectului judeţului Mureş.

(S.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tabloul amintirilor. A sunat clopoțelul! Cine răspunde?

Cu șase decenii în urmă, la 15 septembrie 1958, un număr de 40 de adolescenți …