Share

Home / Invatamant / Premii internaționale pentru Palatul Copiilor Târgu-Mureș
btrhdr

Premii internaționale pentru Palatul Copiilor Târgu-Mureș

În perioada 4-6 mai, în localitatea Chișineu Criș din județul Arad s-a desfășurat Concursul internațional de tenis de masă “Cupa Crisius”, competiţie la care Palatul Copiilor Târgu-Mureș a fost reprezentat de un grup de elevi, înscriși la cercul de tenis de masa, coordonat de către prof. Cristina Ramona Man.

Delegația Palatului Copiilor Târgu-Mureș s-a întors cu două locuri I, obținute de către Rosznyai Magor și Alexandru Iosof, un loc III, obţinut de Robert Pescăruș și două locuri IV, adjudicate de Andrei Orha și Barna Andrei. “Concursul internaţional se desfășoară pe mai multe categorii de vârstă și discipline, la ediția din acest an fiind prezenți un număr de peste 2.000 de concurenți atât din România cât și țări precum Norvegia, Danemarca, Serbia sau Ungaria”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Palatului Copiilor Târgu-Mureş.

btr

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Alexandra Danciu, Star Transmission & Star Assembly: “Work hard, play hard!”

Succesul Star Transmission și Star Assembly se datorează oamenilor pe care îi avem alături. Angajamentul …

Share
Share