Share

Home / Slider / Îndemnul poliţiştilor mureşeni pentru week-end: „Contribuie la siguranţa autoturismului tău!”

Îndemnul poliţiştilor mureşeni pentru week-end: „Contribuie la siguranţa autoturismului tău!”

Spoturi, activităţi în teren, distribuire de fluturaşi preventivi şi „atenţionări” – sunt câteva dintre modalităţile prin care poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali din Târgu-Mureş încearcă să transmită cetăţenilor mesajul „un simplu gest te scuteşte de neplăceri”. Este vorba despre preocuparea de a nu lăsa/uita în maşină, la vedere, bunuri ce pot tenta infractorii.

Demersul, coordonat de structura de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, se desfăşoară în perioada 27 aprilie – 27 mai, în Municipiul Târgu-Mureş, sub sloganul „Contribuie la siguranţa autoturismului tău!”.

În aproape 100% dintre furturile din maşini, un factor favorizant a fost lăsarea de bunuri la vedere. În consecinţă, zilnic, cinci echipe derulează activităţi pentru identificarea autoturismelor cu bunuri în interior şi informarea proprietarilor cu privire la riscurile la care se expun printr-o „atenţionare”, desigur, cu caracter preventiv.

Activităţile completează demersurile de combatere, aflate în competenţa structurilor cu atribuţii în acest sens.

Mulţumim tuturor pentru implicare, mai ales cetăţenilor pentru reacţiile la demersul nostru!

Nu uitaţi, la pădure, la plajă, în parcarea blocului sau oriunde altundeva, vigilenţa noastră face diferenţa! Şi în ceea ce priveşte siguranţa autoturismului, atât de important pentru viaţa de zi cu zi! Sfârşit de săptămână însorit şi liniştit tuturor!

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Municipiul Reghin, pași spre înfrățirea cu orașul Yavoviv, Ucraina

O delegație a municipiului Reghin a participat în perioada 13-14 iulie  la manifestările prilejuite de …

Share
Share