Share

Home / Administratie / Primăria Târgu-Mureş angajează consilier

Primăria Târgu-Mureş angajează consilier

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie de consilier clasa I, grad profesional superior, la Serviciul salarizare și resurse umane din cadrul  Direcției comunicare, proiecte cu finanțare internațională și resurse umane.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 13 iunie 2018, ora 10.00 – proba scrisă, urmând ca data şi ora interviului să fie anunțate ulterior.

„Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49, alineatul 1, din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008”, se precizează pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului  se afişează la sediul și pe site-ul instituției, www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Piața Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330, interior 110, e-mail vita.ibolya@tirgumures.ro, persoană de contact Vita Ibolya, consilier.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecte cu și pentru tineri din comunitate, la Liceul Tehnologic „Lucian Blaga”

La Liceul Tehnologic „Lucian Blaga”, Reghin, datorită Asociației „Euro-Centrum” și unor profesori și elevi sufletiști, …

Share
Share