Home / Sport / Patru podiumuri pentru Marisa

Patru podiumuri pentru Marisa

Tânăra sportivă Marisa Mureșan de la clubul ecvestru Scorilo Sântana de Mureş a urcat de patru ori pe podiumul concursului de sărituri peste obstacole „Cupa FER obstacole” organizat la sfârșitul săptămânii la complexul Salina Equines din Turda. Ea a urcat pe prima treaptă a podiumului din peste 30 participanți la categoria călăreți debutanți, în prima zi a întrecerilor. La evenimentul organizat sub egida Federației Ecvestre Române au participat jochei din toată țara, la toate categoriile de vârstă și performanță. Elevă în clasa a VI-a, la Şcoala Generală „Al Ioan Cuza” din Târgu Mureş, Marisa Mureșan a mai urcat de trei ori pe podiumul de premiere în următoarele două zile de concurs.

S-a clasat pe locul II la categoria copii 1, de asemenea cu peste 30 de participanți, după care a obținut la aceeași categorie calificarea în finală cu doi cai. Cu calul ei, Cassis a ocupat din nou treapta a doua a podiumului, iar cu calul clubului pe care l-a reprezentat s-a clasat pe cea de-a treia treaptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bolizi, viteză și adrenalină: Super Rally la Târgu Mureș!

Municipiul Târgu Mureș va găzdui sâmbătă, 19 iunie, a doua etapă a Campionatului Național de …