Home / Reghin / FOTO: CORBU, concert de excepție la Reghin

FOTO: CORBU, concert de excepție la Reghin

Distribuie

Terasa clubului „Dogma Pubs & Coffe”  din Reghin s-a umplut de lume vineri seara, veniți la întâlnirea cu Proiectul muzical CORBU, pus pe picioare de Sergiu Corbu Boldor, cunoscut publicului pentru colaborările muzicale cu trupe precum Phoenix, Partizan, Hara, Dirty Shirt și  Ad Hoc, dar și celui reghinean, grație proiectului „2 Fire 2 Paie”, care a bifat un concert în urmă cu doi ani în „Dogma”.

„La proiectul CORBU începeam să mă gândesc deja cu mult timp înainte să apară. Numai că nu ştiam sub ce formă va lua naştere. Uneori ideile pe care le ai nu trec întotdeauna de filtrul grupului în care te afli şi atunci le laşi la dospit până când întâlneşti oamenii potriviţi cu care le poţi materializa. Am întâlnit oamenii potriviți și, iată-ne, venim înspre oameni cu Proiectul CORBU. Şi, sincer să fiu, am simţit nevoia să mă manifest incontrolabil. Iar acum sunt de neoprit”, a declarat   Sergiu Corbu Boldor.

La concertul de vineri seara, Sergiu i-a avut alături pe Patricia Niculae (tobe), Florin Chirilă (chitară bass), Flavius Cristian Mocanu (pian, saxofon) şi Andriţcu Mihai (vioară). „Cred că cea mai bună descriere pe care le-o pot face este  să-i vedeţi  live la concert. Cel mai mult mă bucură faptul că suntem personalităţi diferite şi asta ne ajută să construim punctele comune împreună”, afirmă Sergiu despre colegii din proiectul „CORBU”.

Despre ce cântă CORBU ?

„Concertele noastre sunt circulare, repertoriul are o poveste de la început până la sfârşit, pauzele pe care le facem între piese nu sunt, de fapt pauze, ci momente performative. Avem o bază de la care pornim, dar ne ghidăm foarte mult după public. În funcţie de locul, spaţiul, atmosfera şi publicul pe care îl întâlnim ne cosntruim spectacolul. Pentru noi publicul este esenţial, este, poate, cea mai interesantă sursă de inspiraţie. De aceea ne place să construim împreună cu publicul nostru. Iar asta face ca trupa şi cei prezenţi la concert să fie mult mai aproape unii de alţii şi să se creeze nişte momente care rămân multă vreme în memorie”, ne-a povestit  Sergiu.

„Haideți la concert deschiși, făra idei preconcepute, să mergem împreună pe meleagurile imaginației” a sunat invitația adresată reghinenilor înainte de concert, care nu au avut ce regreta pentru alegerea făcută vineri seara. Au avut parte de o prestație live de excepție, un fusion între folclor, jazz și rock, cu ambianță disco.  Elementele performative inserate în concert au fost adevărate sinergii audio-vizuale pentru publicul prezent vineri seara în „Dogma”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.