Home / Cultură / „Paşi în Doi”, la Târgu-Mureş

„Paşi în Doi”, la Târgu-Mureş

Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureș organizează, în perioada 18-20 mai, cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Dans „Paşi în Doi”.

Competiția se va desfășura la Centrul Cultural ”Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, vineri, 18 mai, începând cu orele 18.00, iar spectacolul de gală și festivitatea de premiere se vor desfăşura sâmbătă, 20 mai, de la ora 18.00.

Participanţi din zece centre universitare

Potrivit organizatorilor, ediţia din acest an își doreşte să iniţieze spectatorii în lumea diferitelor tipuri de dans, să atragă şi să ofere publicului un spectacol – concurs de înaltă clasă.

„La această ediție aşteptăm studenţi din aproximativ zece centre universitare din țară. Concursul include şase genuri de dans: Contemporan, Dans de caracter – rusesc, indian, spaniol, napoletan, chinezesc, polonez, unguresc, tribal, Show-revue – musical , cabaret, dans de revistă, Street dance – sincron – nu se admit battle-uri), Dans de modă – tango argentinian – escenario, salsa, bachata, kizomba, merengue, Inedit – robotic, rock and roll acrobatic, west coast swing, fiind jurizat de specialiști în domeniu, iar la final se vor acorda trofee și premii câştigătorilor”, a precizat Luminiţa Praja, directorul festivalului.

Începând cu această ediţie, organizatorii au lansat și secțiunea Grup: ”Pași în 2 x 2…”, cu o temă impusă, tema din acest an fiind „Bucuria”.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Villa Dolorosa”, la Teatrul Național Târgu Mureș

Apreciatul regizor Theodor-Cristian Popescu revine la Teatrul Naţional Târgu Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“ cu …