Home / Cultură / „Paşi în Doi”, la Târgu-Mureş

„Paşi în Doi”, la Târgu-Mureş

Distribuie

Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureș organizează, în perioada 18-20 mai, cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Dans „Paşi în Doi”.

Competiția se va desfășura la Centrul Cultural ”Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, vineri, 18 mai, începând cu orele 18.00, iar spectacolul de gală și festivitatea de premiere se vor desfăşura sâmbătă, 20 mai, de la ora 18.00.

Participanţi din zece centre universitare

Potrivit organizatorilor, ediţia din acest an își doreşte să iniţieze spectatorii în lumea diferitelor tipuri de dans, să atragă şi să ofere publicului un spectacol – concurs de înaltă clasă.

„La această ediție aşteptăm studenţi din aproximativ zece centre universitare din țară. Concursul include şase genuri de dans: Contemporan, Dans de caracter – rusesc, indian, spaniol, napoletan, chinezesc, polonez, unguresc, tribal, Show-revue – musical , cabaret, dans de revistă, Street dance – sincron – nu se admit battle-uri), Dans de modă – tango argentinian – escenario, salsa, bachata, kizomba, merengue, Inedit – robotic, rock and roll acrobatic, west coast swing, fiind jurizat de specialiști în domeniu, iar la final se vor acorda trofee și premii câştigătorilor”, a precizat Luminiţa Praja, directorul festivalului.

Începând cu această ediţie, organizatorii au lansat și secțiunea Grup: ”Pași în 2 x 2…”, cu o temă impusă, tema din acest an fiind „Bucuria”.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. ”Lumea e aproape”, cu jurnaliștii Lacrima Balint și Aurelian Grama

Distribuie Directorul fondator al cotidianului Zi de Zi, jurnalistul Aurelian Grama, a participat, în urmă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.