Victorie cu emoții a voleibalistelor, dar cu opțiune pentru medalii CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 171 Vizualizări

Victorie cu emoții a voleibalistelor, dar cu opțiune pentru medalii

În prima etapă a turneului final al Campionatului Național de volei al cadetelor disputat în sala UMF din Târgu-Mureș, formația CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș s-a impus într-un joc foarte important în fața celor de la Dinamo București, scor 3-2 (26-24, 21-25, 25-19, 23-25, 15-13). Cu o adversară în grupă care pare mai puternică decât majoritatea competitoarelor, CSM București, întâlnirea dintre mureșence și Dinamo părea a fi una crucială pentru calificarea în semifinalele competiției, învingătoarea având chiar perspectiva de a întâlni CSM nu doar în faza grupelor. După un prim set câștigat la mare luptă, mureșencele au cedat setul al doilea la 21. Al treilea act a fost unul cu răsturnări, marcat de unele decizii la limită a brigăzii de arbitri. La scorul de 19-15, o minge care putea mări diferența la un avantaj decisiv a căzut în terenul advers, aproape de linie, dar cu semnalizare „aut”, după care „centralul” a mai acordat un punct contestat oaspetelor, după care scorul a devenit egal la 19. Dinamo a rămas însă la acel punct egalizator și „medicinistele” au câștigat setul. Al patrulea set părea să se îndrepte spre o victorie de 3 puncte pentru mureșence. De la 8-4 la primul timp tehnic și 16-11 la al doilea a urmat 22-18. Totul părea că ar curge în favoarea gazdelor, dar greșelile din finalul setului au adus victoria celor de la Dinamo, care au fructificat prima minge de set. Ambele echipe aveau asigurat câte un punct, iar setul decisiv aducea învingătoarei încă un punct, unul deosebit de important. Elevele antrenorului Bokor Istvan au pornit foarte bine, au condus cu 3-0 în debut. Au fost însă egalate, au mai condus cu 4-3, dar la schimbarea terenului Dinamo conducea cu 8-6. Revenirea mureșencelor a dus scorul la 13-10 și victoria era la două puncte. Finalul partidei a fost cu emoții. S-a ajuns la 13-12 și, din fericire pentru gazde, bucureștencele au greșit serviciul care le putea aduce egalarea. Medicina ratat prima minge de meci, dar a fructificat-o pe a doua și a încheiat victorioasă o întâlnire care o poate duce în lupta pentru medalii.

Se conturează semifinalistele

În prima etapă din seria II CSM București s-a impus fără probleme cu 3-0 în fața clujencelor de la LPS și cele două învingătoare urmau să se întâlnească pentru primul loc din serie în a doua etapă, miercuri, de la ora 18.00, după întâlnirea dintre Dinamo și LPS Cluj.

Lupta pentru cele două locuri care aduc calificarea în semifinale din seria I se dă între CSȘ Bacău, învingătoare cu 3-1 în fața bucureștencelor de la Constructorul Familia și CSȘ Lugoj, care s-a impus la același scor în fața CTF Mihai I București. Aici tragerea la sorți nu a adus în față câștigătoarele din prima etapă, astfel încât lupta rămâne deschisă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE