Share

Home / Diverse / Autocomplet Service, propunere pentru șoferii grăbiți. Se rezolvă pe loc, fără programare!

Autocomplet Service, propunere pentru șoferii grăbiți. Se rezolvă pe loc, fără programare!

Pentru mulți dintre deținătorii de autoturisme revizia periodică la care trebuie schimbate uleiul și filtrul de ulei este o problemă de timp și organizare. De cele mai multe ori, afli de necesitatea schimbului de ulei abia când se aprinde un beculeț la bordul mașinii. Aici încep problemele. Ai nevoie de o programare și e foarte puțin probabil să găsești un service care să te programeze în scurt timp. Astfel, timpii lungi de așteptare până la revizie, te obligă să îți scurtezi drumurile.
Pentru a elimina toate aceste neajunsuri, un service din Târgu Mureș a lansat un nou serviciu: schimb de ulei și filtru pe loc, fără programare. Beneficiind și de manoperă gratuită, la Autocomplet, în Tîrgu Mureș, pe strada Pavel Chinezu nr. 10, există o linie specială unde poți să faci schimbul de ulei+filtru, fără programare.
Levente Osvath, sef service Autocomplet – Dr.Auto ne-a oferit detalii despre acest nou serviciu. “Când se aprinde martorul pe bord și te anunță că trebuie făcut schimbul, constați că programările la service-uri se fac după mai multe zile sau chiar săptămâni. La noi, pe lângă gratuitatea schimbului pentru ulei și filtru, am decis ca schimbul de ulei să se facă PE LOC, disponibilizând o linie dedicată acestei operații. Nu trebuie decât să vă prezentați la magazinele Autocomplet sau la Service și veți beneficia de produse de calitate și o echipă de profesionisti la dispoziția d-vostră “


(caseta)
Despre uzura uleiului

Schimbul de ulei la termen este important pt menținerea performanței mașinii și prelungirea vieții motorului. Intervalul de schimb recomandat în țara noastră este de 10.000 km (datorat carburanților, prafului și a stilului de condus impus de lipsa autostrăzilor), chiar dacă producătorii avansează cicluri mai mari !
Condusul zilnic pe distanțe scurte, înjumatățește viața motorului și degradează accelerat uleiul (motorul nereușind să ajungă la temperatura de lucru)
Stationarea autoturismului pentru câteva luni, impune schimbarea uleiului, chiar dacă nu s-au parcurs cei 10.000 km
Specialistii canadieni: “ratarea unor porniri repetate la rece (-20 grade), este echivalentul parcurgerii a 500 km !”

 

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Liberalii din Mureş, start la strângeri de semnături pentru Klaus Iohannis

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a anunţat vineri, 16 august, că liberalii mureşeni şi-au …

Share
Share