Home / Business / EXCLUSIV! Sală nouă de conferinţe, la parterul sediului BNR Mureş

EXCLUSIV! Sală nouă de conferinţe, la parterul sediului BNR Mureş

Distribuie

Banca Naţională a României (BNR) a atribuit societăţii Actconstruct-B SRL Târgu-Mureş un contract în valoare de 589.143 lei, fără TVA, pentru execuţia lucrărilor de amenajare a sălii de conferinţe (faza I de consolidare), situată la parterul Agenţiei BNR Mureş din Piaţa Trandafirilor nr. 50 Târgu-Mureş, informează www.licitatiapublica.ro.

Ce prevede Memoriul Tehnic de Arhitectură

Potrivit Memoriului Tehnic de Arhitectură al proiectului, la parterul clădirii Băncii Naţionale a României – Agenţia Mureş, beneficiarul doreşte amenajarea interioară, „cu funcţiunea de sală de conferinţe şi anexele necesare acesteia”, a spaţiului rămas nefolosit după închirierea suprafeţei de 301 metri pătraţi către OTP Bank (spaţiu închiriat în perioada 2005-2015 – n.r.).

„Amenajările se vor face în interiorul volumului construit. Nu se fac intervenţii la faţadă la stradă şi acoperiş. Se vor modifica faţadele spre curtea interioară, cu câteva goluri de acces şi iluminat. Intervenţia asupra structurii existente va consta în ridicarea cotei 0.00 la cota 0.35, prin adăugarea unei umpluturi de zidărie de BCA, şapă armată şi finisaj, peste finisajul existent, respectiv în scoaterea unor porţiuni din zidăria de cărămidă şi înlocuirea lor cu cadre metalice. De asemenea, având în vedere neconformitatea structurii corpului 2 cu prevederile normativelor aflate în vigoare la ora actuală, corpul 2 se va consolida prin prevederea a patru cadre metalice transversale, contravantuite în axele 5 şi 7, în deschiderile marginale, care vor asigura preluarea forţelor seismice de la nivelul acoperişului”, a precizat arhitect Kovacs Angela.

La final, va rezulta o arie totală utilă de 548,6 metri pătraţi, din care 105,3 metri pătraţi pentru o sală mare şi 39,7 metri pătraţi pentru o sală mică. Termenul de realizare a lucrărilor este de 12 luni, începând de la data atribuirii contractului/emiterii ordinelor de începere a serviciilor sau lucrărilor.

Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.