Spectacolul „Dinte pentru dinte”, invitat la Gala Națională a Comediei – Galați 2018 Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 171 Vizualizări

Spectacolul „Dinte pentru dinte”, invitat la Gala Națională a Comediei – Galați 2018

Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș va susține miercuri, 23 mai, de la ora 19.00, la Sala Mare, o nouă reprezentație cu spectacolul „Dinte pentru dinte”, după „Zeul Măcelului” de Yasmina Reza, regia Cristian Juncu, scenografia Cosmin Ardeleanu.

Conform unui comunicat de presă emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu”, spectacolul a fost invitat la ediția specială, jubiliară, dedicată celei de-a XXX-a ediții a Galei Naționale a Comediei – Galați 2018, ce va avea loc la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, între 6 octombrie – 4 noiembrie 2018.

Din distribuție fac parte actorii Teatrului Național Târgu-Mureș: Nicu Mihoc, Elena Purea și Roxana Marian, invitat special fiind actorul Teatrului Bulandra din București, Vlad Zamfirescu.

Despre „Dinte pentru dinte” în presă: „Se întâmplă atât de rar să vezi comedie bine făcută, comedie adevărată, jucată aproape impecabil, comedie care te face să râzi sincer și să te bucuri că ești la teatru, încât „Dinte pentru dinte” după „Zeul măcelului” de Yasmina Reza, spectacolul lui Cristi Juncu de la Teatrul Național din Târgu Mureș, Compania Liviu Rebreanu”, merită arătat pe cât mai multe scene și în cât mai multe festivaluri.” (Monica Andronescu – Yorick.ro)

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii (de marți până vineri între orele 12:00 şi 17:30, sau la numărul de telefon 0372 951 251).

De asemenea, Casieria din incinta Teatrului va fi deschisă de marți până vineri, între orele 9:00 şi 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor. Rezervările pot fi făcute și la numărul de telefon 0365 806 865.

Spectatorii au posibilitatea de a achiziționa biletele online pe platforma www.biletmaster.ro.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE