Share

Home / Business / Controale noi în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă

Controale noi în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă

Inspectorii de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate şi Sănătate în Muncă al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureş au efectuat, în luna aprilie 2018, 48 de acţiuni de control în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, constatând 11 neconformităţi şi aplicând sancţiuni contravenționale pentru nouă angajatori. „Pentru neconformitățile constatate au fost aplicate 11 avertismente. Principalele deficienţe constatate au vizat completarea evaluării riscurilor în vederea acordării echipamentului individual de protecție, semnalizarea riscurilor existente, lipsă curs reprezentanți lucrători cu răspunderi în domeniul securității și sănătății în muncă, desemnarea lucrătorilor care să aplice măsuri de prim ajutor, stabilirea prin fișa postului a atribuțiilor și răspunderilor ce le revin lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă”, a precizat jrs. Eva Man, director executiv al ITM Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Hală pentru fabricarea sucurilor, în pregătire la Acăţari

Conducerea societăţii Redfruct SRL Acăţari, titulara investiției “Construire hală de producție, împrejmuire cu porți de …

Share
Share