Share

Home / Cultură / Sărbătoare la Idicel Pădure

Sărbătoare la Idicel Pădure

Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş, Primăria comunei Brâncovenești și Consiliul Județean Mureș sprijină și susține cea de-a XVIII-a aniversare a Muzeului „Amintiri din strămoși” din Idicel Pădure, eveniment cultural organizat duminică, 20 mai, la Muzeul „Amintiri din strămoşi” din Idicel Pădure, de rapsodul popular Rafila Moldovan.

„Ca în fiecare an, această sărbătoarea va aduna în curtea muzeului numeroși invitați, soliști de muzică populară, ansambluri și grupuri folclorice, menite să înfrumusețeze evenimentul prin dansuri și cântece populare. În cadrul acestei manifestări, rapsodul popular Rafila Moldovan își lansează cel de-al şaselea volum de versuri intitulat „De sub poale de Zăspad”, a precizat Iuliu Praja, director-manager al Centrului Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Piaţă de zi din Luduş, modernizată

La începutul lunii august 2019, au fost demarate lucrările de modernizare în zona pieței de …

Share
Share