Home / Administratie / Concurs de promovare la Primăria Târgu-Mureş

Concurs de promovare la Primăria Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs de promovare pentru ocuparea  funcţiei publice de conducere de director executiv la Direcţia administrarea impozitelor și taxelor locale.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 19 iunie  2018,  ora 10.00 – proba scrisă, urmând ca data și ora interviului să fie anunțate ulterior.

„Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 143 din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008”, se precizează pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330, interior 110, e-mail vita.ibolya@tirgumures.ro, persoană de contact Vita Ibolya, consilier.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parteneriate multiple pentru Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a informat cu privire la faptul că încă din primele …