Share

Home / Slider / Curățenia generală de primăvară continuă la Târgu-Mureş

Curățenia generală de primăvară continuă la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează campania “Curăţenia generală de primăvară”, care constă în transportul grămezilor de deşeuri depozitate.

Potrivit unui comunicat de presă, programarea străzilor pentru perioada 21-22 mai este următoarea:

Luni, 21 mai: Valea Rece, Calea Sighişoarei (ecologizare păşune şi liziera pădurii), Belvedere-cartier;

Marţi, 22 mai: strada Viile Dealu Mic, Adrian Hidoş, Viile 1 Mai, Viile Dealu Budiului (şi sus la foişorul nr. 6!), malul turbinei de pe strada Rovinari – ieşirea spre Baraju.

„Rugăm proprietarii gospodăriilor individuale şi asociaţiile de proprietari să-şi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin. Totodată, să depună deşeurile rezultate la marginea trotuarelor – sub formă de grămezi, excepţie făcând deşeurile rezultate din lucrări de construcţii/demolări – în locuri accesibile pentru utilajele de transport, cu o zi înainte de programul comunicat. Crengile rezultate din toaletări se depozitează separat, în caz contrar acestea nu vor fi transportate de către echipe. Deşeurile vor fi transportate de către echipele de lucru în ziua în care este programată strada respectivă. Nu se vor mai ridica deşeurile depozitate după data prestabilită fiecarei străzi decât pe baza de comandă la operatorul de salubritate – SC Salubriserv SA, iar asociaţiile de proprietari vor fi sancţionate. În situaţii excepţionale – condiţii meteo, nerespectarea programului din motive obiective, etc. – programul poate fi modificat”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Liberalii din Mureş, start la strângeri de semnături pentru Klaus Iohannis

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a anunţat vineri, 16 august, că liberalii mureşeni şi-au …

Share
Share