Share

Home / Sanatate / Curs sub patronajul ESSKA, la UMF Târgu-Mureş

Curs sub patronajul ESSKA, la UMF Târgu-Mureş

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureș găzduieşte, în perioada 23-26 mai, cel de-al patrulea Curs Internațional de Chirurgie Artroscopică, sub patronajul ESSKA – European Society of Sports Traumatology, Knee and Arthroscopy, în noul centru acreditat ESSKA Teaching Târgu-Mureș.

Specialiști de renume din țară și din străinătate din domeniul ortopediei se vor afla la Târgu-Mureș pentru a susține prezentări, workshop-uri și demonstrații live, informează Blogul UMF Târgu-Mureş.

Potrivit co-președintelui Comitetului de organizare, prof. univ. dr. Tiberiu Băţagă, o comisie ESSKA va fi prezentă la Târgu-Mureș pentru a evalua manifestarea științifică din acest an, cu scopul de a introduce Cursul Internațional de Chirurgie Artroscopică în programul ESSKA internaţional de pregătire. „Pe lângă lectorii din țară și din străinătate, personalități recunoscute la nivel mondial în domeniul chirurgiei artroscopice, la curs vor participa medici rezidenți, medici specialiști și medici primari ortopezi”, se precizează pe Blogul UMF Târgu-Mureş.

Ceremonia de deschidere a manifestării științifice va avea loc miercuri, 23 mai, la ora 9.00.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiţii de peste 7 milioane de lei pentru modernizarea echipamentelor electroenergetice din Târgu-Mureş

Conducerea Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud SA – Sucursala Mureş a anunţat …

Share
Share