Share

Home / Invatamant / „De la politica monetară la stabilitate financiară”, la Universitatea “Petru Maior”

„De la politica monetară la stabilitate financiară”, la Universitatea “Petru Maior”

Departamentul de Management-Economie din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative a Universităţii „Petru Maior” din Târgu-Mureş organizează marţi, 22 mai, de la ora 10.00, în Aula „Tudor Drăganu” din Livezeni, workshop-ul cu tema „De la politica monetară la stabilitate financiară”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se desfăşoară sub genericul „BNR – Zilele Porţilor Deschise pentru Studenţi Economişti” şi se va bucura de participarea directorului Agenţiei BNR Mureş, Maria Dornean.

Workshop-ul este organizat în parteneriat cu Banca Naţională a României – Agenţia Mureş, iar responsabil din partea Universităţii „Petru Maior” este prof. univ. dr. Emilia Herman.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Oferta educațională a Liceului „Tehnologic Aurel Perșu” – Târgul de Arte și Meserii, 28 mai

Primăria Târgu Mureș, în colaborare cu Universitatea Cultural Științifică și Inspectoratul Școlar Județean, vor organiza …

Share
Share