Home / Business / Delgaz Grid, investiţie de un milion de lei în Cipău

Delgaz Grid, investiţie de un milion de lei în Cipău

Delgaz Grid a finalizat o importantă lucrare de investiţii care a constat în înlocuirea întregii reţele de distribuţie a gazelor naturale, în lungime de aproape 11 kilometri, din localitatea Cipău. Valoarea estimată a investiţiei depăşeşte 1 milion de lei, scopul acesteia fiind creşterea calităţii serviciilor de distribuţie oferite locuitorilor din zonă.

Pentru a cupla noile conducte şi branşamente la sistemul de distribuţie, Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 23 mai, începând cu ora 9.00, în localitatea Cipău.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere”, se menţionează într-un comunicat de presă remis de Delgaz Grid.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Profit surpriză pentru SC Parc Industrial Mureș

Consilierii județeni au aprobat joi, 27 mai, într-o ședință ordinară de lucru, situația financiară anuală …