Share

Home / Timp liber / AJVPS Mureș organizează un concurs de pescuit staționar pentru copii

AJVPS Mureș organizează un concurs de pescuit staționar pentru copii

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Mureș, în colaborare cu ferma piscicolă „Glodeni”, organizează un concurs de pescuit staționar pentru tinerii pescari, cu vârsta cuprinsă între 5-14 ani, în data de 2 iunie, la ferma piscicolă “Glodeni”, pe canalul dintre cele două lacuri. Înscrierile se fac la casieria asociației sau la numărul de telefon 0265 267 621, în limita numărului maxim de 30 concurenți. Paricipanții vor fi însoțiți în mod obligatoriu de un supraveghetor.

“Echipamentul și momeala se pun la dispoziția concurenților de către organizatori și sponsori, iar termenul de înscriere în competiție este până la data de 25 mai, ora 14:00. Nu există taxă de participare, iar apa, cafeaua și mâncarea se va asigura de către organizatori pe toata perioada desfășurării concursului. Această competitie este mai mult simbolică, cu rol de socializare și cu scopul de a familiariza activitatea de pescuit în rândul copiilor”, anunță Gherman Șandor, vicepreședinte cu probleme de pescuit în cadrul AJVPS Mureș.

Regulamentul concursului de pescuit staționar

Copii trebuie insoțiti de cate un supraveghetor care va semna un acord de asumare a responsabilității totale în ceea ce privește siguranța copilului în timpul desfășurării competiției.
Micii pescari sunt așteptați la ora 09.30 la fața locului, pentru a se întocmi lista de prezență.
La ora 10.00 va începe concursul, se va desfășura în două manșe, prima fiind între orele 10.00 – 11.45, cu pauză de 30 minute, reluându-se a doua manșă de la 12.15 – 14.00;
La ora 14.00 juriul va începe cântărirea peștilor ce vor fi ulterior eliberați; La ora 14.30 va avea loc premierea participanților.
Se va utiliza un singur băț, cu un singur carlig, oferit de organizator/sponsor;
Toți peștii vor fi eliberați la finalul concursului, fără a fi răniți;
Nu este permisă intrarea participanților sau a adulților în apă;
Părinții/bunicii trebuie să supravegheze în permanență copii;
În caz de accident se vor anunța imediat organizatorii și cadrul medical (pe toata perioada desfășurării evenimentului va fi disponibil un cadru medical care va asista concurenții);
Nu sunt permise comportamente lipsite de sportivitate;
Nu este permisă aruncarea gunoaielor pe spațiul verde sau în apă.

(D.M.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Setlist pe cinste la concertul Metallica de la București

Metallica revine în România pe 14 august, cu prilejul concertului de pe Arena Națională din …

Share
Share