Share

Home / Administratie / Campanie de succes derulată de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Campanie de succes derulată de Poliţia Locală Târgu-Mureş

Abaterile rutiere s-au redus cu 30% în municipiul Târgu-Mureş în urma unei campanii de conştientizare a şoferilor privind respectarea semnelor de oprire şi staţionare interzisă, a anunţat directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş, Ioan Damaschin, informează www.agerpres.ro.

„Cele mai multe sancţiuni le avem pe sectorul rutier, acolo unde avem competenţe pe Legea 155/2010, pe opriri, staţionări şi agabaritice. Sperăm ca, prin acţiunile pe care le derulăm, să creăm o intrare în normal în ce priveşte regulile de circulaţie. Am distribuit 5.000 de fluturaşi pe raza municipiului Târgu-Mureş, legaţi de semnificaţia indicatoarelor oprirea şi staţionarea interzisă. Toţi au crezut, în prima fază, că sunt fluturaşi de înştiinţare cu privire la amenzi. După terminarea acelei campanii constatările făcute de agenţii noştri, sesizările făcute la Dispeceratul 112 şi la Dispeceratul propriu s-au redus la aproape 30%“, a declarat Ioan Damaschin, citat de Agerpres.

Până la momentul campaniei de conştientizare, în Târgu-Mureş, săptămânal, erau aplicate în jur de 150-200 de sancţiuni şi avertismente pentru oprire şi staţionare interzisă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Andreea Târșoagă, pierdere grea

Convocată la lotul național de handbal de senioare al României pentru turneul la care va …

Share
Share