Home / Administratie / Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice la Reghin

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice la Reghin

Distribuie

Primăria Municipiului Reghin în parteneriat cu Serviciul Local de Colectare Mureș și Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec  organizează sâmbătă, 26 mai, între orele 9.00 – 17.00 acţiunea de colectare gratuită a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Cetățenii municipiului se pot debarasa de aparatura electrică și electronică veche sau defectă din locuinţa lor și o pot depune la punctul de colectare provizoriu care va fi amenajat lângă Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu”. Deșeurile electrice grele sau voluminoase,  pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru programarea unui transport gratuit, cetățenii pot apela gratuit numerele de telefon 0741.028.787 sau 0800.444.800.

Tombolă cu premii

„Pentru deșeurile electrice predate, cetățenii pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile oferite în cadrul unei tombole ce va fi organizată cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Tombola va avea loc pe 26 mai 2018, la Primăria Reghin, începând cu ora 17.00. Premiile sunt: două cafetiere și două mixere. Colectarea deşeurilor electrice este un proces simplu, atât pentru cetăţeni, cât și pentru persoanele juridice! Serviciul Local de Colectare Mureș, prin numărul apelabil gratuit TelVerde 0800 444 800, asigură permanent preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituţie, prin simpla programare telefonică. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.”, afirmă organizatorii.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Românii vor beneficia de zboruri fără controale de frontieră. Află de când se va implementa procedura

Distribuie Duminică, 31 martie 2024, România va adera, după o perioadă îndelungă de încercări, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.