Home / Invatamant / Andreea Căpușan, Șef de Promoție la „Lucian Blaga”
Andreea Căpușan, Șef de Promoție Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” din Reghin

Andreea Căpușan, Șef de Promoție la „Lucian Blaga”

Distribuie
Clasa XII-a C, diriginte prof. Sabin Urzică

Promoția 2014-2018 a Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” din Reghin  a trăit joi, 24 mai, momentul de rămas bun frumoșilor ani de liceu cu ocazia festivității de absolvire. Curtea liceului s-a dovedit neîncăpătoare pentru rude, prieteni și cunoscuți, martori la momentul de bucurie și emoție al absolvirii ciclului liceal.„Dragi absolvenți, ați pătruns pe porțile acestei școli în urmă cu patru ani, unii mai timizi, alții mai îndrăzneți însă plini de optimism. Ați visat  cu ochii deschiși la ceea ce avea să vă ofere experiența liceului, la promisiunea celor mai frumoși ani ai vieții voastre, anii adolescenței. Ați fost primiți cu entuziasm  dar și cu  curiozitate de către elevi și de către personalul școlii, vi s-au creat condiții pentru a vă putea dezvolta ca tineri încrezători în propriile forțe și în propriul viitor. Alături de voi, în această călătorie minunată,  v-au fost profesorii acestei școli care, uneori cu blândețe, alteori cu severitate au încercat să vă fie călăuză, nu doar în necunoscutul științelor și artelor ci și în tainele vieții, punându-vă la dispoziție atât cunoștințele lor cu sinceritate cât și întreaga lor experiență de viață. Am convingerea că eforturile depuse la clasă și în afara ei  au dus la transformarea acelor elevi de 14-15 ani în niște tineri maturi, responsabili, pregătiți să se înfrupte din roadele muncii lor și să-și construiască un drum propriu în viață”, a precizat în deschiderea festivității prof. Costel Ababei, directorul Liceului Tehnologic „Lucian Blaga”.

Clasa XII-a A, diriginte prof. Andreea Dumitrache
Clasa XII-a E, diriginte prof. Simona Frunză

Actorii principali ai festivității de absolvire au fost absolvenții claselor  XII-a A,  profil Matematică-Informatică intensiv engleză, diriginte prof. Andreea Dumitrache, XII-a B profil Filologie, secția maghiară, diriginte prof. Bojte Kinga, XII-a C profil Filologie bilingv engleză, diriginte prof. Sabin Urzică, XII-a D profil Științele Naturii intensiv engleză, diriginte prof. Emilia Moldovan, XII-a E profil Turism, diriginte prof. Simona Frunză și clasa  XII-a F profil Științe Sociale, diriginte prof. Aurelian Friciu.

Andreea Căpușan: „Este o onoare să fac parte din această generație minunată”

În capul listei absolvenților a fost  eleva Andreea Căpușan, clasa XII-a A, Șefa de Promoție 2014-2018 a Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” cu media 9,90 pe toți cei patru ani de liceu.

„Generația noastră, Promoția 2014-2018,  nu aș putea-o numi decât o generație a schimbării. Am fost încrezători, curajoși, încărcați de idei noi și nu în ultimul rând de potențial. Avem încrederea că lăsăm un liceu diferit de cel în care am pășit în urmă cu patru ani. Fiecare dintre noi am contribuit la tot ce a însemnat activitatea școlară și extracuriculară și ne-am dat silința să lăsăm un loc mai bun. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul, dedicarea și implicarea profesorilor noștri care ne-au fost îndrumători, deseori chiar prieteni. Le mulțumim că ne-au transformat în tineri responsabili și ambițioși, că ne-au format o bază solidă a cunoștințelor pe sprijinul cărora vom construi tot restul vieții noastre. Vă vom purta în suflet, alături de părinții noștri și tutori, cărora prea rar ajungem să le mulțumim pentru tot ce fac pentru noi. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor, dar în special clasei mele, de la care am avut foarte multe de învățat. Le mulțumesc că m-au învățat ce înseamnă prietenia necondiționată, că m-au făcut să râd în fiecare zi, că mi-a fost mereu un sprijin și împreună am trăit cei mai frumoși ani din viața mea.Vă mulțumesc că au avut încredere în mine, a fost o onoare să-i reprezint, așa cum este o onoare să fac parte din această generație minunată care este promoția 2014-2018 a Liceului Tehnologic „Lucian Blaga”, a spus Andreea Căpușan.

După predarea simbolică a cheii elevilor claselor a XI-a, au fost premiați absolvenții cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare precum și celor implicați în activități cultural artistice  și de voluntariat.

Momentul de final a fost unul special, absolvenții și-au luat rămas bun anilor de liceu pe acordurile Pink Floyd, formația liceului intepretând piesa „Another Brick in the Wall”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferință regională pe tema combaterii bullying-ului școlar cu participare națională. Ministrul Educației: „Mesajul este- zero violență în școli!”

Distribuie În România, fenomenul bullying-ului este tot mai prezent în viața academică, acolo unde colectivitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.