Home / Recomandări zi de zi / Ciocurile osoase, negii şi bătăturile pot fi tratate naturist

Ciocurile osoase, negii şi bătăturile pot fi tratate naturist

Osteofitele (ciocurile osoase) și condrofitele au devenit o problemă tot mai întâlnită în patologie, deși mecanismele apariției lor nu sînt elucidate. Uneori pot fi doar inestetice, dar adesea prin localizarea lor afectează coloana și mersul, datorită dureriore însoțitoare.

«Am realizat acum mulți ani un produs pe care l-am folosit pentru o problemă personală, un osteofit în zona degetului inelar stâng. Osteofitul respectiv s-a remis în scurt timp, ca atare am avut încredere să-l recomand și altora în cabinetul meu. În timp am reușit să înțeleg că pot obține rezultate foarte bune pentru a trata fără intervenție chirurgicală osteofite, condrofite, veruci și calozități diverse», a declarat dr. Cristina Aoșan, medic apifitoterapeut, membru în Comisia de Apiterapie a Apimondia

Tratamentul chirurgical al osteofitelor, inclusiv cu laser, nu rezolvă această problemă decât pentru cel mult 50% dintre pacienți; statistici cunoscute pentru un an. Aceste excerescențe osoase, formațiuni tumorale benigne, se refac în timp. O soluție non-invazivă care funcționează cu adevărat este mai bună. Statistic vorbind s-au obținut rezultate net superioare, în condițiile unui cost mult mai redus. Singura limitare este dată de poziționarea osteofitelor. Spre exemplu osteofite pe coloană, care sunt poziționate spre interior și nu există cale de abord prin piele.

La fel în cazul condrofitelor (ciocuri cartilaginoase). Cele care sunt abordabile prin piele pot fi remise. În cazul verucilor (negi) s-au obținut rezultate de peste 80%.

Una dintre cele mai spectaculoase situații este eliminarea calozităților vechi, care sunt descrise în popor ca fiind «bătături cu rădăcină». Prin aplicarea unui tampon îmbibat în Oleum Antu, sub leucoplast de mătase lat, care să îmbrace întreaga zonă, și prin utilizare repetată, peste noapte, foarte multe dintre aceste calozități pot fi eliminate cu totul.

Remediul a fost realizat la Melidava, o societate românească care își propune să ofere soluții naturiste reale pentru diverse probleme de sănătate.

Produsul este disponibil prin comenzi on-line și telefonice la Melidava: www.melidava.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Campania de vaccinare anti COVID-19, susținută de marile companii

Vaccinarea angajaților din companiile mari ale județului Mureș, dar și a familiilor acestora, a debutat …