Home / Invatamant / Colegiul Silvic Gurghiu, locurile I și III la Concursul ”Vasile Voiculescu”

Colegiul Silvic Gurghiu, locurile I și III la Concursul ”Vasile Voiculescu”

Elevii Colegiului Silvic Gurghiu, au reprezentat cu cinste numele instituției, participând vineri, 18 mai, la Concursul Județean de Interpretare Artistică a poeziilor religioase ”Vasile Voiculescu”. Aceasta a fost a XII-a ediție și s-a desfășurat în cadrul Liceului Tehnologic ”Gheorghe Șincai” Tg. Mureș.

Implicați, sensibili și bine pregătiți, elevii Colegiului Silvic au reușit să ocupe poziții fruntașe:

Locul I – Todoran Denisa – Clasa a X-a,

Locul I – Lorinczi Cristian – Clasa a IX-a,

Locul III – Suceava Diana – Clasa a XII-a,

Locul III – Husar Andreea – Clasa a X-a.

Cei patru elevi au fost coordonați de doamnele profesoare de Limba și Literatura Română – prof. Diana Simion și prof. Elena Nădășan, recitând o poezie cu tematică religioasă din creația autorilor români. În cadrul evaluării juriul a apreciat:modalitățile de exprimare artistică a mesajului poetic, prezența scenică, creativitatea, originalitatea, elementele comunicării verbale, nonverbale, paraverbale, claritatea exprimării și nu în ultimul rând realizarea contactului cu publicul.

Bunele rezultate obținute demonstrează că la Colegiul Silvic Gurghiu, nu sunt doar elevi pasionați de Silvicultură, ci și elevi cu spirit artistic, adevărați actori, iubitori de Literatură Română, promovând valori culturale, naționale, de inspirație religioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Propuneri pentru Consilii de Administrație

Pentru aplicarea prevederilor Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările, articolul 96 alineatul …