Informaţii noi despre stadiul lucrărilor de la Aeroportul „Transilvania” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1630 Vizualizări

Informaţii noi despre stadiul lucrărilor de la Aeroportul „Transilvania”

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş, Peti András, a anunţat joi, 24 mai, la finalul şedinţei de Consiliu Judeţean Mureş, că lucrările la pista de aterizare-decolare sunt în grafic.

„Lucrarea este în termenul contractual, am ajuns la ultimul stadiu al lucrărilor, în sensul în care stratul de uzură a asfaltului este aşternut, adică al treilea strat de asfalt. S-au efectuat pre-marcajele şi pe platformele staţionare aeronave s-a efectuat şi marcajele finale. Este în lucru realizarea sistemului de balizaj luminos, iar toate celelalte lucrări care ţin de asigurarea instrumentelor pentru zbor instrumental sunt în lucru, acestea urmând să fie verificate şi cu avion de verificare şi calibrare”, a declarat presei Peti András.

Totodată, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş şi-a manifestat încrederea că luna iunie va însemna atât omologarea lucrării, cât şi primirea autorizaţiei de funcţionare din partea Autorităţii Aeronautice Civile Române.

„Ulterior, după ce se realizează lucrarea şi se poate recepţiona, se va transmite prin Hotărâre de Consiliu Judeţean dreptul de administrare asupra acestor obiective, după care vine auditul de la Autoritate, urmat de primirea autorizaţiei de funcţionare. Sperăm noi ca în luna iunie să se întâmple toate aceste lucruri”, a precizat Peti András.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE