Proiectul „Tineri pentru Tineri”, finalizat cu surprize Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

Proiectul „Tineri pentru Tineri”, finalizat cu surprize

În Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, ziua dedicată siguranţei minorilor/copiilor a fost un foarte bun prilej pentru finalizarea proiectului „Tineri pentru Tineri”, aflat la ediţia a III-a şi coordonat de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Beneficiari din Târgu-Mureş şi Târnăveni

Peste 250 de elevi din municipiile Târgu-Mureş şi Târnăveni au beneficiat de activităţi în care au primit informaţii despre siguranţa lor, de la studenţii Facultăţii de Psihologiei din cadrul Universităţii „Dimitrie Cantemir”, formaţi în acest sens într-o tabără la Sovata.

„Prevenirea dispariţiilor de copii, siguranţa online şi siguranţa personală şi a bunurilor, au fost cele trei teme dezbătute în tot atâtea activităţi la fiecare clasă de elevi. În final, chestionarele şi rebusurile completate au arătat că beneficiarii au în proporţie de peste 90% cunoştinţele privind tematica proiectului. Marţi, 22 mai, i-am invitat pe studenţii voluntari la o întâlnire…”de bilanţ”. Întâmpinaţi cu un mesaj de mulţumire, de apreciere şi încurajare a acestui gen de implicare, de către comisar şef  Daniel Cătană, împuternicit adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, studenţii au avut parte de câteva momente speciale. Alături de parteneri – Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi Salvaţi Copiii, am rememorat etapele proiectului, activităţile derulate, i-am felicitat, le-am mulţumit, am privit rezultatele şi… le-am oferit o surpriză, cu complicitatea cadrelor didactice şi elevilor: fotografii şi filmuleţe de apreciere, de mulţumire, gânduri sincere transmise de copii! Mulţumim mult acestor tineri, partenerilor şi cadrelor didactice! Emoţiile create la final au fost foarte intense! De altfel, proiectul a avut un puternic impact atât asupra copiilor, cât şi a studenţilor!”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE