AIESEC te invită să fii Global Host Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 549 Vizualizări

AIESEC te invită să fii Global Host

AIESEC Târgu-Mureș organizează în data de 30 mai de la ora 16:00 în J’ai Bistrot o campanie de recrutare a gazdelor pentru voluntarii din afara țării.

Tineri studenți vin în comunitatea noastră din diferite colțuri ale lumii pentru a fi voluntari în cadrul proiectului Discover. Acest proiect este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6-15 ani și pune accentul pe dezvoltarea unei mentalități multiculturale, lărgind orizontul de gândire al copiilor și având drept unealtă limba engleză.

Ce este programul Global Host ?

Global Host este un program marca AIESEC ce vă oferă posibilitatea să găzduiți un voluntar internațional acasă și să aveți oportunitatea de a cunoaște noi mentalități, povești de viață și obiceiuri culturale diferite.

Puteți aduce, astfel, o parte din diversitatea lumii în familie și vă puteți bucura de prezența unui tânăr voluntar, interesat de problemele globale și soluționarea lor, de spargerea barierelor culturale și plin de entuziasm chiar acasă în familie. Prin acest program, spun ei, puteți dovedi că familia voastră are o mentalitate deschisă și merită să fie considerată o adevărată familie globală.

Se poate aplica aici, iar pentru mai multe detalii puteți intra pe pagina de Facebook a evenimentului.

Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE