Share

Home / Slider / Parada Vehiculelor Istorice, la Târgu-Mureş

Parada Vehiculelor Istorice, la Târgu-Mureş

Iubitorii maşinilor de epocă vor avea parte de un eveniment pe măsura pasiunii lor! Parada Vehiculelor Istorice, aflată la a 4-a ediţie, considerată reprezentativă pentru România, adună din nou cele mai preţioase maşini de epocă, martore de seamă ale trecutului. Evenimentul adună la Târgu-Mureş zeci de colecţionari de autoturisme, din ţară şi străinătate. Peste 50 de maşini de mare valoare vor putea fi admirate în Cetatea din Târgu-Mureş, timp de două zile.

Vedetele retro vor participa la Concursul de Eleganţă, care va avea loc pe data de 25 şi 26 mai 2018. Juriul format din 4 arbitri va desemna câştigătoarele ediţiei.

Vineri, 25 mai, începând cu ora 11.00 va avea loc secţiunea I, jurizare statică, iar sâmbătă, 26 mai, se va desfăşura secţiunea II. Tot sâmbătă vor fi premiaţi câştigătorii.

„Evenimentul este important deoarece ţinteşte promovarea culturii şi a pasiunii pentru maşinile istorice. Tinerii şi cei pasionaţi pot urmări un întreg proces, începând de la colecţionare, restaurare şi până la conservare. Mai mult, cei aflaţi la început de drum se pot inspira în alegerea meseriilor, care sunt foarte generoase în domeniul auto. Şi nu în ultimul rând, avem în vedere promovarea motorsportului cu vehicule istorice, auto şi moto”, a declarat primarul Dorin Florea.

Parada Vehiculelor Istorice este organizată de Primăria municipiului Târgu-Mureş în parteneriat cu Retromobil Club România, Club MP-66 şi Universitatea Cultural Ştiinţifică Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PROGRAM. Se apropie Zilele Filmului Maghiar la Târgu Mureș (ediția a IX-a)

Asociaţia K’Arte din Târgu Mureş și Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti organizează în …

Share
Share