Share

Home / Business / Exploatare de agregate minerale şi amenajare piscicolă şi de agrement, în Ideciu de Jos

Exploatare de agregate minerale şi amenajare piscicolă şi de agrement, în Ideciu de Jos

Societatea Gelu Transexplor SRL, titulara Planului Urbanistic Zonal care creează cadrul pentru „Înfiinţare exploatare agregate minerale şi amenajare piscicolă şi de agrement” pe un amplasament din localitatea Ideciu de Jos anunţă publicul interesat că în şedinţa Comitetului Special al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş s-a decis că planul nu are efect semnificativ asupra mediului, prin urmare nu este necesară efectuarea raportului de mediu.

Potrivit unui comunicat, planul urmează să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu, iar documentaţia care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Înființarea punctului de lucru ISU de la Azomureș a redus întârzierile din zona Ungheni-Cristești-Cerghid-Cerghizel-Iernut cu până la 15 minute

Punctul de lucru deschis la Azomureș la sfârșitul lunii martie a adus multe beneficii atât …

Share
Share