Tânăr de 19 ani reţinut pentru furt Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Tânăr de 19 ani reţinut pentru furt

Poliţia Municipiului Târgu-Mureş a fost sesizată joi, 24 mai, prin apel 112, despre faptul că pe strada Gheorghe Doja din municipiul Târgu-Mureş o persoană necunoscută a pătruns într-un garaj.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Regele Ferdinand I” Mureș, care a identificat pe strada Gheorghe Doja din localitate,un tânăr în vârstă de 19 de ani, din Târgu-Mureş, care avea asupra lui două biciclete şi alte bunuri.

„Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că tânărul, în noaptea de 23 spre 24 mai, ar fi pătruns  prin efracţie într-un garaj de unde ar fi sustras bunurile găsite asupra sa. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat că tânărul ar mai fi sustras în cursul aceleiaşi nopţi, dintr-un alt garaj încă o bicicletă, cele trei biciclete, în valoare de aproximativ 1.000 lei, fiind recuperate şi restituite de poliţişti persoanelor vătămate. Tânărul  a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, poliţiştii continuând cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE