Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Statutul Asociaţiei ”Visit Mureş”, modificat

Statutul Asociaţiei ”Visit Mureş”, modificat

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 24 mai, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, modificarea Statutului Asociaţiei ”Visit Mureş” Egyesület, ONG care funcţionează în baza prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare şi a propriului statut, în scopul promovării și dezvoltării turismului în județul Mureș, precum și în vederea dezvoltării și valorificării potențialului turistic al județului Mureş.

Activităţi economice şi coduri CAEN noi

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, având în vedere unele situații ivite de la înfiinţare, în ședința din data de 16 mai 2018 Consiliul Director al Asociației a convenit asupra necesităţii modificării Statutului Asociației.

“Prin adresa înregistrată cu numărul 10439/16 mai 2018, Asociația a transmis Decizia Consiliului Director privind modificarea Statutului acesteia, respectiv completarea articolului 8 cu alte activități ce urmează a fi realizate în vederea atingerii obiectivelor sale, precum și a articolului 9 cu alte activități economice directe care pot fi desfășurate de Asociație, respectiv codurile CAEN ale acestora. Prin aceste modificări se creează cadrul juridic adecvat pentru a se asigura realizarea obiectivelor asociației, atragerea unor venituri suplimentare și o mai bună valorificare a potențialului turistic al județului Mureș”, a precizat Péter Ferenc.

Astfel, la articolul 8, au fost introduse două noi paragrafe, având următorul cuprins: “Stimularea și sprijinirea activităților de sport și recreație la nivel județean” şi “Organizarea de activități sportive în scopul realizării obiectivelor asociației”, iar la articolul 9 s-au introdus următoarele paragrafe: “4781 – Comerț cu amănuntul al produselor alimentare băuturilor și produselor din tutun efectuat prin standuri chioșcuri și piețe, 6820 – Închirierea si subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing, 931 – Activități sportive, 9311 – Activități ale bazelor sportive,  9319 – Alte activități sportive, 932 – Alte activități recreative şi 9329 – Alte activități recreative și distractive.”

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Andreea Târșoagă, pierdere grea

Convocată la lotul național de handbal de senioare al României pentru turneul la care va …

Share
Share