Share

Home / Administratie / Concurs la Primăria Târgu-Mureş

Concurs la Primăria Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea postului temporar vacant la Serviciul activități edilitare, salubrizare și protecția mediului din cadrul Serviciului public Administraţia domeniului public.

Pentru a ocupa un post contractual temporar vacant candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la articolul 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiții specifice: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor economice, vechime în specialitate minim 5 ani.

Concursul se va organiza la sediul Municipiul Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3 Târgu-Mureş și va consta din: proba scrisă şi interviu.

Calendar de desfășurare a concursului:

7 iunie 2018 – ora 12.00 – data limită pentru depunerea dosarelor;

14 iunie 2018 – ora 10.00 – proba scrisă;

20 iunie 2018 – ora 10.00 – interviu.

„Actele necesare pentru dosarul de concurs şi bibliografia sunt afişate pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 85, și la secretarul comisiei de concurs, telefon 0265-268.330, interior 110.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Distincţie specială pentru Péter Ferenc

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a primit duminică, 7 iulie, distincţia “Pro Búzásbesenyő”, cu …

Share
Share