Home / Administratie / Concurs la Primăria Târgu-Mureş

Concurs la Primăria Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea postului temporar vacant la Serviciul activități edilitare, salubrizare și protecția mediului din cadrul Serviciului public Administraţia domeniului public.

Pentru a ocupa un post contractual temporar vacant candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la articolul 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiții specifice: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor economice, vechime în specialitate minim 5 ani.

Concursul se va organiza la sediul Municipiul Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3 Târgu-Mureş și va consta din: proba scrisă şi interviu.

Calendar de desfășurare a concursului:

7 iunie 2018 – ora 12.00 – data limită pentru depunerea dosarelor;

14 iunie 2018 – ora 10.00 – proba scrisă;

20 iunie 2018 – ora 10.00 – interviu.

„Actele necesare pentru dosarul de concurs şi bibliografia sunt afişate pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 85, și la secretarul comisiei de concurs, telefon 0265-268.330, interior 110.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Misiuni importante desfășurate de jandarmii mureșeni

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au executat în …