Share

Home / Cultură / Noutăţi despre Festivalul VIBE: a apărut programul detaliat al concertelor + start la comercializarea biletelor!

Noutăţi despre Festivalul VIBE: a apărut programul detaliat al concertelor + start la comercializarea biletelor!

Organizatorii ediţiei a doua a Festivalului VIBE au publicat programul detaliat al concertelor. În acelaşi timp s-a început comercializarea biletelor de o zi şi a biletelor VIP, care se pot achiziţiona exclusiv online de pe site-ul www.vibefestival.ro. Tot aici pe cale electronică se comercializează şi biletele de intrare VIP.

„Programul concertelor a fost împărţit în aşa fel încât în fiecare zi să avem parte de toate: atât trupe și DJ internaţionali, din Ungaria şi din România vor urca pe scenele VIBE în fiecare zi a festivalului – Line-upul publicat va fi completat de artiștii locali în cel mai scurt timp”, a precizat Tóth Izabella, purtător de cuvânt al Festivalului VIBE.

Intrare liberă la complexul „Weekend”  

În plin sezon estival, în cea mai călduroasă lună a anului, în vecinătatea celui mai popular ștrand din Târgu-Mureş se desfăşoară în acest an a doua ediţie a Festivalului VIBE.

„Posesorii de abonamente vor avea acces cu brăţara atât la programele festivalului cât şi la piscinele din complexul „Weekend”, a menţionat Tóth Izabella.

Pe pagina de Facebook a festivalului organizatorii au publicat un scurt video despre atmosfera de la ștrand de anul trecut:

https://www.facebook.com/vibefesztival/videos/957720467716243/

S-a început comercializarea biletelor zilnice şi a biletelor VIP

Organizatorii festivalului au mai anunţat că biletele de o zi se pot achiziţiona pentru 69 lei, iar până în data de 5 iunie se mai pot cumpăra abonamente la preţ promoţional de 149 lei pe site-ul www.vibefestival.ro.

„Cei care au opţiunea să intre în zona VIBE VIP o pot face pentru suma de 299 lei. Organizatorii zonei VIP anunţă experienţe exclusive la petreceri, cât şi o privelişte perfectă la malul Mureşului şi la Magenta Stage. Posesorii biletelor VIP se pot întâlni şi cu unii dintre artiştii evenimentului”, a arătat Tóth Izabella.

Programul Festivalului VIBE:

5 iulie: Jax Jones, Intim Torna Illegál, ByAlex és a Slepp, Kelemen Kabátban, Blahalouisiana, Simó Annamária és zenekara.

6 iulie: Sigma, Wellhello, Dub Pistols Sound System, The Shiver Show, MikeeMykanic | BarbárFivérek | SiskaFinucci, Sub Bass Monster, SZ4P.

7 iulie: Magashegyi Underground, Teddy Queen, Ego Sum, Freestylers Sound System, Funkorporation.

8 iulie: Margaret Island, Chris Lawyer, Suburbia 11, NB, Anna and the Barbies, Jóvilágvan, Esti Kornél.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fermă de reproducţie suine, în pregătire la Pănet

Conducerea societăţii Câmpia Band Cooperativa Agricola anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia …

Share
Share