Noutăţi despre Festivalul VIBE: a apărut programul detaliat al concertelor + start la comercializarea biletelor! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 332 Vizualizări

Noutăţi despre Festivalul VIBE: a apărut programul detaliat al concertelor + start la comercializarea biletelor!

Organizatorii ediţiei a doua a Festivalului VIBE au publicat programul detaliat al concertelor. În acelaşi timp s-a început comercializarea biletelor de o zi şi a biletelor VIP, care se pot achiziţiona exclusiv online de pe site-ul www.vibefestival.ro. Tot aici pe cale electronică se comercializează şi biletele de intrare VIP.

„Programul concertelor a fost împărţit în aşa fel încât în fiecare zi să avem parte de toate: atât trupe și DJ internaţionali, din Ungaria şi din România vor urca pe scenele VIBE în fiecare zi a festivalului – Line-upul publicat va fi completat de artiștii locali în cel mai scurt timp”, a precizat Tóth Izabella, purtător de cuvânt al Festivalului VIBE.

Intrare liberă la complexul „Weekend”  

În plin sezon estival, în cea mai călduroasă lună a anului, în vecinătatea celui mai popular ștrand din Târgu-Mureş se desfăşoară în acest an a doua ediţie a Festivalului VIBE.

„Posesorii de abonamente vor avea acces cu brăţara atât la programele festivalului cât şi la piscinele din complexul „Weekend”, a menţionat Tóth Izabella.

Pe pagina de Facebook a festivalului organizatorii au publicat un scurt video despre atmosfera de la ștrand de anul trecut:

https://www.facebook.com/vibefesztival/videos/957720467716243/

S-a început comercializarea biletelor zilnice şi a biletelor VIP

Organizatorii festivalului au mai anunţat că biletele de o zi se pot achiziţiona pentru 69 lei, iar până în data de 5 iunie se mai pot cumpăra abonamente la preţ promoţional de 149 lei pe site-ul www.vibefestival.ro.

„Cei care au opţiunea să intre în zona VIBE VIP o pot face pentru suma de 299 lei. Organizatorii zonei VIP anunţă experienţe exclusive la petreceri, cât şi o privelişte perfectă la malul Mureşului şi la Magenta Stage. Posesorii biletelor VIP se pot întâlni şi cu unii dintre artiştii evenimentului”, a arătat Tóth Izabella.

Programul Festivalului VIBE:

5 iulie: Jax Jones, Intim Torna Illegál, ByAlex és a Slepp, Kelemen Kabátban, Blahalouisiana, Simó Annamária és zenekara.

6 iulie: Sigma, Wellhello, Dub Pistols Sound System, The Shiver Show, MikeeMykanic | BarbárFivérek | SiskaFinucci, Sub Bass Monster, SZ4P.

7 iulie: Magashegyi Underground, Teddy Queen, Ego Sum, Freestylers Sound System, Funkorporation.

8 iulie: Margaret Island, Chris Lawyer, Suburbia 11, NB, Anna and the Barbies, Jóvilágvan, Esti Kornél.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE