Home / Administratie / Dorin Florea, mesaj la finalul Zilelor Târgumureşene 2018

Dorin Florea, mesaj la finalul Zilelor Târgumureşene 2018

Distribuie

Primarul municipiului Târgu-Mureș, dr. Dorin Florea, a transmis marţi, 29 mai, un mesaj târgumureşenilor şi tuturor celor implicaţi în organizarea ediţiei din acest an a Zilelor Târgumureşene.

Redăm, în rândurile de mai jos, conţinutul integral al comunicatului, intitulat „Mulţumim autorităţilor locale şi târgumureşenilor!”

„Ediţia a XXII-a a celei mai importante sărbătoari a oraşului, „Zilele Târgumureşene”, în perioada 21 – 27 mai 2018, a fost un succes atât pentru organizatori, cât şi pentru toţi cei implicaţi. Numărul mare de participanţi ne îndreptăţeşte să considerăm că manifestările care au avut loc în Cetatea Târgu-Mureş, Piaţa Trandafirilor şi Parcul Municipal, s-au dovedit încununate de succes. Primăria municipiului Târgu-Mureş adresează mulţumiri, Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş, IPJ Mureş, Poliţiei municipiului Târgu-Mureş, IJJ Mureş, Grupării Mobile de Jandarmi Târgu-Mureş, ISU Mureş, SMURD, ca şi tuturor celorlalte instituţii implicate, pentru sprijinul acordat în organizarea manifestărilor. Nu în ultimul rând, mulţumiri tuturor sponsorilor care au susţinut acţiunile organizate de municipalitate: BRD Societe Generale, Aquaserv, Brutăria „Eldi”, Herlitz, Maris Prodcarm, Geiger, Holland Contracting, Magazinul No. 1, Magazinul Best Line, Magazinul Takko, Academia de Înfrumuseţare Reflexo-Vital, Farmacia B&B şi SC Rotecom.

Tuturor celor care au contribuit la reuşita acestei ediţii a „Zilelor Târgumureşene” le adresăm mulţumiri în numele locuitorilor municipiului, care s-au simţit şi au petrecut bine în aceste zile. Ne exprimăm încrederea că vom colabora la fel de bine şi în continuare, în interesul bunăstării municipiului Târgu-Mureş şi pentru confortul locuitorilor săi.”

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Primar mureșean, partidă de amor în aer liber cu o colegă, în timpul programului

Distribuie Primarul comunei mureșene Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, a fost surprins de un grup …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.