Share

Home / Administratie / Dorin Florea, mesaj la finalul Zilelor Târgumureşene 2018

Dorin Florea, mesaj la finalul Zilelor Târgumureşene 2018

Primarul municipiului Târgu-Mureș, dr. Dorin Florea, a transmis marţi, 29 mai, un mesaj târgumureşenilor şi tuturor celor implicaţi în organizarea ediţiei din acest an a Zilelor Târgumureşene.

Redăm, în rândurile de mai jos, conţinutul integral al comunicatului, intitulat „Mulţumim autorităţilor locale şi târgumureşenilor!”

„Ediţia a XXII-a a celei mai importante sărbătoari a oraşului, „Zilele Târgumureşene”, în perioada 21 – 27 mai 2018, a fost un succes atât pentru organizatori, cât şi pentru toţi cei implicaţi. Numărul mare de participanţi ne îndreptăţeşte să considerăm că manifestările care au avut loc în Cetatea Târgu-Mureş, Piaţa Trandafirilor şi Parcul Municipal, s-au dovedit încununate de succes. Primăria municipiului Târgu-Mureş adresează mulţumiri, Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş, IPJ Mureş, Poliţiei municipiului Târgu-Mureş, IJJ Mureş, Grupării Mobile de Jandarmi Târgu-Mureş, ISU Mureş, SMURD, ca şi tuturor celorlalte instituţii implicate, pentru sprijinul acordat în organizarea manifestărilor. Nu în ultimul rând, mulţumiri tuturor sponsorilor care au susţinut acţiunile organizate de municipalitate: BRD Societe Generale, Aquaserv, Brutăria „Eldi”, Herlitz, Maris Prodcarm, Geiger, Holland Contracting, Magazinul No. 1, Magazinul Best Line, Magazinul Takko, Academia de Înfrumuseţare Reflexo-Vital, Farmacia B&B şi SC Rotecom.

Tuturor celor care au contribuit la reuşita acestei ediţii a „Zilelor Târgumureşene” le adresăm mulţumiri în numele locuitorilor municipiului, care s-au simţit şi au petrecut bine în aceste zile. Ne exprimăm încrederea că vom colabora la fel de bine şi în continuare, în interesul bunăstării municipiului Târgu-Mureş şi pentru confortul locuitorilor săi.”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Școala profesională în sistem dual, alternativa educațională de succes

Școala Profesională Germană din Alba Iulia și-a deschis din nou porțile tinerilor absolvenți de gimnaziu …

Share
Share