Share

Home / Invatamant / Seminar gratuit „Cum îmi ajut copilul să aibă încredere în sine și să nu renunțe”

Seminar gratuit „Cum îmi ajut copilul să aibă încredere în sine și să nu renunțe”

Echipa Adventure Life organizează un seminar intitulat „Cum îmi ajut copilul să aibă încredere în sine și să nu renunțe”, miercuri, 30 mai, de la ora 19:00 la Hotel Plaza.

Încrederea în sine este abilitatea fundamentală fără de care un copil va performa mereu sub capacitățile lui, va fi evitat de ceilalți, va pierde oportunități, nu își va putea spune părerea într-un grup sau va refuza să facă lucruri pentru ca îi e teamă că va greși. Dacă simți că copilul tău are nevoie de mai multă încredere în el, ca îi e teama să greșească, că evită să facă sarcini și renunță atunci când îi e greu, înscrie-te la seminar.

Se vor discuta în cadrul seminarului tehnici specifice, practice și aplicative care funcționează.

Cursul este suținut de Simona Ciff, dr. în Științele educației, durează doar 1,5 ore, e interactiv și gratuit deoarece activitatea face parte din Programul „Copilul din noi” organizat cu ocazia zilei de 1 iunie.

La sfârșitul seminarului va avea loc o tombolă cu premii în care se pot câștiga 5 excursii (le poți folosi împreună cu copilul tău sau le poți dărui unui alt copil) și două bilete la tabere de inteligență emoțională „Pașaport pentru Succes” pentru adolescenți (doar pentru copii cu vârsta mai mare de 12 ani).

Pentru inscriere, trebuie completat acest formular.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luni începe prima serie a taberelor de vară “Robinson Island”, organizate la Centrul Educațional “Robinson@

Taberele sunt organizate în module săptămânale, cu program de luni până vineri. În zilele de …

Share
Share