Activităţi de 1 Iunie, la Târgu-Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1315 Vizualizări

Activităţi de 1 Iunie, la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează vineri, 1 iunie, în incinta Cetăţii Medievale, mai multe activităţi cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor.

De la ora 11.00, copii sunt invitaţi la “Mickey Mouse şi codul secret al Supereroilor”, între orele 11.00 – 17.00 va fi organizată vânătoare de comori, jocuri şi alte activităţi, între orele 11.40 – 13.40 trupa The Sky va susţine momente de animaţie şi jocuri, de la ora 13.00 se va desfăşura un flashmob, între orele 13.30 – 14.30 este programat teatru stradal, de la ora 14.30 se va desfăşura competiţia “Târgumureşenii au talent”, de la ora 16.30 este programată tombola cu premii, de la ora 17.00 se va desfăşura un spectacol de muzică şi poezie cu poetul Sorin Poclitaru şi Ştefania Iacob, iar de la ora 18.00 pe scenă va evolua trupa Alma din Ungaria.

“Ziua Copiilor este aşteptată de cei mari şi cei mici deopotrivă. 1 iunie aduce în Cetatea din Târgu-Mureş, începând cu ora 11.00 multă distracţie şi voie bună”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!