Home / Stiri / Workshop de dans pentru adolescenți

Workshop de dans pentru adolescenți

De câteva zile a început workshopul de dans pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani la Școala Populară de Arte Târgu-Mureș. Cursul se va desfășura până în 16 iunie, în fiecare vineri de la 17:00 la 20:00 și sâmbată între 10:00 și 14:00.

Scopul acestui eveniment este de stimulare a comunicării si interacțiunii dintre tineri, dezvoltarea creativității, atenției, memoriei, spontaneității, controlului emoțional și a mijloacelor de comunicare, de a descoperi ce te face fericit, ce te întristează, ce te sperie și cine EȘTI TU.

Echipa formată din George Hădărig, dansator coregraf , Rudy Moca, regizor teatru și Monica Bereczki psiholog psihoterapeut se vor ocupa cu activități de dezvoltare personală individual și de grup –
identificarea, conștientizarea și acceptarea complexelor, exerciții de vorbire scenică, interpretare de roluri și punerea în scenă a două piese de teatru conectate la universul de întrebări și emoții ale adolescenților.
Cursul cuprinde dansuri contemporane, street dance, hip hop, freestyle și se va realiza un flash mob într-o locație stabilită de comun acord.
Tot aici se vor urmări producții și se vor face studii de caz pe secvențe de film, reclame TV, jocuri pe calculator, media stories, iar cursanții vor învăța etapele realizării unui film, de la alegerea subiectului și scrierea scenariului, până la filmare și montaj. Ca bonus, vor învăța sa facă selfie-uri perfecte, cu un fotograf profesionist.

Pentru înscrieri și detalii , apelați la Monica Bereczki, telefon 0758 138 289.

Citeste si:  Noutăți privind compensarea facturilor pentru energie electrică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zeci de posturi vacante la Spitalul de Urgență

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș anunță scoaterea la concurs a 73 de …