Actualizat.CS Olimpic, în semifinale de pe prima poziție Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

Actualizat.CS Olimpic, în semifinale de pe prima poziție

Echipa feminină de handbal CS Olimpic Târgu-Mureș și-a asigurat prezența în semifinalele turneului final al Campionatului Național al junioarelor II după primele două partide disputate în seria I a turneului final care se dispută în aceste zile la Comănești, în județul Bacău. Echipa anternorilor Mihaela și Claudiu Evi a învins în prima etapă cu 34-27 formația Corona Brașov, apoi cu 26-19 Marta Baia Mare. Avantajate și de remiza dintre CSȘ 2 București și Corona Brașov, mureșencele sunt deja calificate pentru semifinale, indiferent de rezultatul din ultima etapă a fazei grupelor, în care întâlnesc echipa bucureșteană. Aceasta poate încheia chiar pe prima poziție în grupă dacă înving CS Olimpic, dar pot și pierde calificarea dacă diferența de scor în jocurile din cele două jocuri este mai mare de 8 goluri în favoarea echipei brașovene. Virtual eliminate sunt doar maramureșencele. În cealaltă grupă situația este mai echilibrată. CSȘ Tulcea are 4 puncte, dar poate rata calificarea dacă pierde în ultima etapă cu Transilvania Brașov, iar CSM București învinge Chimia Râmnicu Vâlcea, diferența cumulată fiind tot de 7 goluri la golaveraj. Aceeași diferență este și între ultima clasată, formația vâlceană putând ajunge în semifinale dacă decalajul ar fi eliminat cu o victorie în fața CSM-ului din București, coroborată cu un eșec al brașoverncelor cu CSȘ Tulcea, dar la o diferență totală de 8 goluri.

În ultimul meci din grupă mureșencele au învins cu 31-27 CSȘ București, încheind pe prima poziție, fiind singura echipă neînvinsă în turneul final.

Semifinalele se dispută sâmbătă, de la ora 13.00, partida dintre CS Olimpic și CSȘ Tulcea, urmată de cea dintre echipele brașovene Transilvania și Corona, de la ora 14.30. Finalele au loc duminică, de la ora 9.30 (finala mică) și 11.00 (finala mare).

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE