Home / Slider / „Pentru copilul din tine!”, activităţi de 1 Iunie în Cetatea medievală

„Pentru copilul din tine!”, activităţi de 1 Iunie în Cetatea medievală

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, Primăria Municipiului Târgu-Mureș, în parteneriat cu Asociația „Adventure Life” și „Cercetașii României”, organizează vineri, 1 iunie a.c., în Cetatea Târgu-Mureş, un inedit şi interesant program de activități în care sunt invitaţi să interacţioneze copiii, părinții și profesorii. Proiectul de faţă oferă ocazia întâlnirii tuturor, copii, părinţi, dascăli, într-o lume inocentă, hazlie, plină de neastâmpăr şi energie, drept pentru care proiectul a şi primit denumirea ”Pentru copilul din tine”.

Plecând de la nevoia reală a copiilor de a petrece timp de calitate cu părinţii lor (în ideea în care părinţii sunt tot mai ocupaţi), de la consecinţele psihologice negative asupra sănătăţii emoţionale a copiilor date de lipsa timpului de calitate părinte-copil (argumentate de specialişti în parenting şi psihologie) şi, nu în ultimul rând, de la nevoia de informații și abilități  în scopul relaționării cu propriul copil (deși părinții își iubesc copiii, de multe ori nu știu cum să petreacă timpul împreună cu aceștia și, mai ales, cum să rezolve anumite provocări caracteristice), anterior desfăşurării acestei acţiuni a avut loc un seminar pentru cadrele didactice cu tema: „Ce sa fac eu ca tu sa fii motivat la ora mea?”, precum și un seminar pentru părinți intitulat: „Cum să îmi ajut copilul să aibă încredere în sine și să nu renunțe când îi e greu?”

Activitățile din data de 1 iunie includ activităţi de: căutare de comori (sarcinile sunt educative și îi ajută pe participanți să cunoască Cetatea medievală și să își dezvolte abilități de relaționare), de teatru stradal cu trupa „Reghinieni”, de schimbare a gărzii, proiecție de film şi multe alte surprize, care vor fi dezvăluite vineri, 1 iunie, între orele 11.00 şi 17.00.

Punctul culminant îl va constitui flashmobul pe celebra melodie a ”Ce lume minunată!”

Ești părinte? Adu-ți copilul la eveniment și dăruiește-i momente care să-i amintească mereu ca îl iubești și vei fi mereu lângă el. Ești tânăr ? Vino și arată-ne copilul din tine. „Dă-ți voie” să te simți liber și creativ!

Primăria Târgu-Mureş, alături de Asociația „Adventure Life şi „Cercetaşii României”, te aşteaptă cu drag!

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Târgu-Mureş)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Finanțări de 400.000 de lei pentru proiecte de terapie emoțională și intervenții psihosociale

MOL România, subsidiară a MOL Grup și una dintre cele mai importante companii petroliere finanțează …