Home / Administratie / Post important scos la concurs de DGASPC Mureş

Post important scos la concurs de DGASPC Mureş

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de director la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Brâncovenești.

Potrivit unui comunicat, candidaţilor li se solicită următoarele: diplomă de învăţământ superior în domeniul psihologie, asistenţă socială şi sociologie, cu vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau diplomă de licenţă ai învăţământului superior în domeniul juridic, medical, economic şi al ştiinţelor administrative, cu experienţă de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Termenul pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 4 iunie 2018, iar concursul se va desfăşura după următorul program: proba scrisă în 12 iunie 2018, ora 10.00, iar interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise şi/sau probei practice, după caz.Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0265-213.512, 0265-211.699.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Undă verde pentru conexiunea Târgu Mureș – Autostrada Transilvania

O parte din membrii Guvernului (Lucian Nicolae Bode,Transporturi, Virgil Daniel Popescu, Economie, Nicolae Ciucă, Apărare)  …