Share

Home / Administratie / Reactualizare de PUG la Şăulia

Reactualizare de PUG la Şăulia

Primăria comunei Şăulia, titulara planului care creează cadru pentru „Reactualizare Plan Urbanistic General şi Regulament Local de Urbanism Comuna Şăulia, judeţul Mureş”, anunţă publicul interesat că în şedinţa Comitetului Special Constituit ce a avut loc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş în data de 8 mai 2018, s-a decis că Planul poate avea efecte semnificative asupra mediului și impact semnificativ asupra speciilor și habitatelor de interes comunitar, prin urmare este necesară efectuarea raportului de mediu și a studiului de evaluare adecvată.

Potrivit unui comunicat, Planul urmează să fie supus procedurii de adoptare cu aviz de mediu, iar documentaţia care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr.10, n zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zi de Zi angajează contabil

Zi de Zi angajează contabil, absolvent de facultate, profil economic.   Cerinţe: – cunoștinţe de contabilitate …

Share
Share