Home / Reviste / Reghin / Salbă de medalii pentru luptătorii Takenoko Reghin

Salbă de medalii pentru luptătorii Takenoko Reghin

Distribuie

Un lot alcătuit din nouă sportivi ai Clubului Sportiv Takenoko Reghin au participat recent, în data de 26 mai, la Campionatul Național de Ju-Jitsu, copii și cadeți, desfășurat în Sala Sporturilor din Constanța, competiție de avengură națională, la care au fost prezenți peste 350 de sportivi legitimați la 26 de cluburi.

Cei nouă sportivi au fost însoţiţi de sensei Tamaş Attila, iar rezultatele obţinute au fost foarte bune, şase elevi ai acestuia câştigând 11 medalii la probele de ne-waza, respectiv fighting, la categoriile de vârstă U12 și U15.

Astfel, au urcat pe podium: Tamas David – dublu campion naţional la categoria U15 fighting şi ne-waza, Alexandra Boros – campioană naţională la categoria U15 ne-waza, bronz la categoria U15 fighting şi bronz la categoria U12 fighting, Darius Sas – campion naţional la categoria U15 ne-waza şi bronz la categoria U12 fighting, Dragoş Boros – vicecampion naţional la categoria U15 ne-waza şi bronz la categoria U15 fighting, Andrei Costan – argint la categoria U12 fighting şi Denis Chirtes – bronz la categoria U12 fighting.

“Aceşti sportivi magnifici au contribuit la ocuparea locului 3 pe echipe din cele 26 prezente cu sportivi numeroşi şi foarte bine pregătiți la acest campionat naţional. Aceste rezultate vin după participarea de acum o lună la Campionatul Mondial de Brazilian Jiu Jitsu- Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite, la nivel de copii, unde am obținut următoarele rezultate: Alexandra Boros – campioană la categoria U12; Tamas David – campion la categoria U15, Dragiş Boros – campion la categoria U15. Sunt mulţumit și în același timp mândru de rezultatele obținute de sportivii mei după un an de muncă asiduă care implică pregătire fizica și tehnica. Felicitări părinţilor, fără de care aceşti copii minunați nu ar fi reuşit!”, a transmis sensei Tamaş Attila.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Premiera spectacolului GGWorld

Distribuie Teatrul pentru Copii și tineret Ariel din Târgu Mureș va găzdui joi, 18 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.