Home / Business / S-a deschis prima Specialty Coffeehouse din Târgu-Mureş!

S-a deschis prima Specialty Coffeehouse din Târgu-Mureş!

Distribuie

112, prima Specialty Coffeehouse din Târgu-Mureș, și-a deschis oficial porțile. Pentru prima dată mureșenii au oportunitatea de a bea o ceașcă de cafea adevărată de specialitate, preparată respectându-se până la ultimul detaliu principiile Third Wave Coffee. O cafenea care încurajează interacțiunea umană și naturalețea, în ideea că întotdeauna unu și cu unu fac doi iar acolo unde suntem mai mulți va fi întotdeauna mai mult fun, vor fi mai multe idei, va fi întotdeauna mai plăcut.
“112 este locul în care intimitatea și cea mai bună cafea din oraș creează o simbioză perfectă pentru ca tu și prietenii tăi dragi să aveți parte de o specialty coffee experience completă. Și pentru că unu și cu unu fac doi, cafeaua și omul sunt elementele pe care ne-am focusat atunci când am gândit crearea primei și singurei Specialty Coffeehouse din Târgu-Mureș. Practic, la 112 putem vorbi despre cea mai bună cafea, dedicată nu doar celor ce știu să o aprecieze ci și celor care și-ar dori să învețe să facă asta. Pentru că, vă rog să ne credeți pe cuvânt, cafeaua este mai mult decât o licoare închisă la culoare băută dintr-o ceașcă oarecare. Și dacă nu ne credeți pe cuvânt, veniți să o încercați”, au transmis reprezentanţii 112, prin intermediul unui comunicat de presă.

Ambianţă intimă, în Zona 0 a oraşului

Situată la câțiva metri de Biblioteca Județeană și vis a vis de Prefectura Mureș, în chiar Zona 0 a orașului, pe strada George Enescu nr. 2, 112 oferă iubitorilor cafelei cea mai bună licoare din Târgu-Mureș departe, totuși, de haosul urban și într-o ambianță intimă.
“Pentru că facem cea mai bună cafea din oraș era normal ca și partenerii noștri să fie simboluri ale calității. Susținuți de către Aliat Auto, dealer autorizat Mercedes-Benz, cu care pornim la drum mereu, conștienți că ajungem fericiți la destinație, am apelat arhitectul Ștefan Păvăluță, cu o experiență vastă în arhitectura de interior și designul de expoziție. Lui i se datorează designul tipic cafenelelor nordice, minimalist şi cu o excelentă distribuţie a spaţiului. Dealtfel, 112 este un local special creat pentru cei ce vor să îşi bea liniştiţi cafeaua sau băutura răcoritoare în timp ce îşi citesc cărţile, presa ori să stea la la poveşti ”de cafea” cu cei mai buni prieteni, iar designul e caracteristic pentru acest tip de experiențe”, au menţionat reprezentanţii 112.

Brand 100% mureşean

Aceştia au subliniat că 112 reprezintă un nou brand local, 100% mureșean, al cărui scop principal este de a oferi servicii și produse tipice consumatorilor de cafea adevărată.

“112 înseamnă cafea prăjită la Târgu-Mureș disponibilă publicului larg, furnizare de aparatură de specialitate pentru cei ce doresc să consume cea mai bună cafea la birou sau acasă. Inclusiv cafea verde! Franciza 112 este în strânsă legătură cu Transylvanian Barista Academy, prima instituție de acest gen din Ardeal și prima care a adus noțiunea de cafea de specialitate în orașul nostru. Cu siguranță mureșenii își amintesc de prima ”bicicletă de cafea” din oraș, degustările de cafea organizate pentru cunoscători sau simpli coffee aficionados ori, desigur, de cursurile la finele cărora tinerii au primit diplome de barista recunoscute. Pasiunea pentru cafea este combustibilul care a dus la apariția primei francize din Târgu-Mureș dedicată cafelei și a cafenelei care va schimba modul în care mureșenii vor percepe cafeaua, ca băutură și experiență”, au mai menţionat reprezentanţii 112.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Tania Șchiopu, la cea mai bună prestaţie din sezon

Distribuie Tania Șchiopu, tânăra baschetbalistă de doar 16 ani, din cadrul CSM Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.