FOTO: Olimpiada Copiilor la Grindeni (Cheţani)! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 558 Vizualizări

FOTO: Olimpiada Copiilor la Grindeni (Cheţani)!

Nimeni nu știe exact de cât timp se sărbătorește Ziua Copilului, pe data de 1 iunie, în România. Se știe, însă, că pentru prima dată 1 iunie a devenit Ziua Copilului în anul 1925, în cadrul Conferinței Mondiale pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, la Geneva. Atunci mai multe țări au adoptat conceptul.

La Chețani, primarul Emil Florin Mocan a decis să meargă personal prin toate școlile și grădinițele comunei cu felicitări și dulciuri pentru sărbătoriți. Fruntea comunei au fost, de data aceasta, copiii din Grindeni care au organizat o adevărată Olimpiadă a Copiilor, cu jocuri care mai de care mai interesante.

Astfel primarul, care a asigurat necesarul de dulciuri și sucurile, s-a văzut obligat să asigure corectitudinea jocurilor din postura de arbitru chiar dacă, precum la adevărata Olimpiadă, toți au fost câștigători, având parte egală la bunătăți.

Organizatoarea manifestării, Camelia Puiac, cadru didactic și consilier local a primit mulțumiri la scenă deschisă. Probabil însă că cele mai multe satisfacții i-au fost oferite de fețele zâmbitoare ale celor mici, bucuroși nevoie mare de întrecerile precum fuga în saci, alergarea cu oul în lingură sau fuga în mâini, ținut de picioare de un partener. N-au lipsit întrecerile de popice, desenele pe asfalt și bineînțeles voia bună.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE