O zi de neuitat la Aushopping Tîrgu Mureș! Bucuria copilăriei! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 523 Vizualizări

O zi de neuitat la Aushopping Tîrgu Mureș! Bucuria copilăriei!

Prichindei, adolescenți și adulți au fost protagoniștii celei mai reușite petreceri de 1 iunie din Tîrgu Mureș, la finalul săptămânii trecute. Grație inițiatorului evenimentului, Aushopping Tîrgu Mureș, care a avut și rolul de gazdă, peste 250 de copii de la diverse cluburi și grădinițe din oras au oferit un spectacol de neuitat, la care au luat parte, în total, peste 600 de mureșeni.


”Ghidați de sloganul « Bucuria este mai mare împreună » , precum și din dorința de a le oferi copiilor din Târgu Mureș o zi specială, în care prietenia, bucuriile, poveștile și joaca să fie singurele lor ”griji”, Aushopping Targu Mures a invitat cluburile: Bubble Dance, ACS Kinder, Academica, Grădinița « Casa Veselă», Ansamblul « Spice Mureșene», precum și Școala « Waldorf», și Școala de dans « Real Attraction» , la un eveniment dedicat în întregime celor mici”, a declarat din partea organizatorilor, Alina Macavei.


Fie că a fost vorba despre muzică, dans, sport, pictură sau alte tipuri de preocupări menite să pună în valoare talentul și priceperea, cei mici, dar și copii care au pășit deja în tărâmul adolescenței, au petrecut câteva ore minunate în cunoscutul centru comercial de lângă cartierul Tudor Vladimirescu.


Prichindei ai Palatului Copiilor, trupe mureșene de teatru și dans, școli și grădinițe cu copii talentați au fost invitați să realizeze programe artistice sau diverse momente sportive.
A fost un eveniment la care ideea de ”împreună” și-a găsit ecou în sufletele tuturor participanților. A fost un mod frumos de a arăta cum se pot face pași spre o comunitate locală puternică, bine închegată.


Cu toții, copii, părinți sau spectatori au rămas cu impresia unui moment unic, special, care i-a îndemnat să aștepte cu nerăbdare următorul eveniment. Felicitări pentru inițiativă Aushopping Tîrgu Mureș și la cât mai multe evenimente de acest gen, vă dorim !!

S. G.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE