Share

Home / Invatamant / Dedicație pentru dascăli din partea Sindicatului din Învățământ „Spiru Haret” Mureș

Dedicație pentru dascăli din partea Sindicatului din Învățământ „Spiru Haret” Mureș

Președintele Ioan Săcarea, secretarul general Virgil Ignat și privicepreședintele Maria Rezi ai Sindicatului din Învățământ „Spiru Haret” Mureș au transmis o dedicație cu ocazia „Zilei Învățătorului” în care sărbătorim ziua oamenilor care au ca misiune să marcheze dezvoltarea personalității. „Cu bucurie sărbătorim azi, Ziua Învățătorului, a celor care cu credință și cu dăruire slujesc școala românească. Ce ar trebui să fie dascălul? Un om cu har și vocație. Pentru ca tinerii, elevii și studenții să-l creadă în tot ceea ce spune, pentru ca părinții să-l respecte și pentru ca să-și găsească în comunitate locul pe care îl merită. E mult mai ușor să fii un foarte bun specialist în orice domeniu, decât să-i înveți pe alții ce știi și mai ales decât să faci din ei oameni. Dascălii merită o zi alor, dar nu doar atât. Statutul dascălului s-a schimbat foarte mult în timp. Tinerii nu mai văd în dascăli un model de reușită în viață. Nu pentru că dascălul nu ar fi un model de succes și un om de valoare, ci pentru că un dascăl, în ziua de azi, câștigă infinit mai puțin decât în multe alte domenii, uitându-se că educația este prioritate națională. La mulți ani, generațiilor de profesori și de elevi deveniți profesori, vă dorim cât mai multe succese în plan profesional, solidaritate și unitate, Sindicatul din Învățământ „Spiru Haret” Mureș va fi mereu alături de voi. Numai uniți putem învinge!”

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Funcție importantă scoasă la concurs la DAS Târgu-Mureș

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de director executiv al …

Share
Share